<strong>IKKE STRESSET:</strong> TV 2-profil Guri Solberg har kommet seg raskt tilbake i form etter at hun fødte datteren Ella i fjor sommer. Her er hun på før-premieren av «Radioresepsjonen på TV» tirsdag denne uken.  Foto: Per Ervland/Seher.no
IKKE STRESSET: TV 2-profil Guri Solberg har kommet seg raskt tilbake i form etter at hun fødte datteren Ella i fjor sommer. Her er hun på før-premieren av «Radioresepsjonen på TV» tirsdag denne uken. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer

- Jeg har ikke stresset med det

TV-stjernen har ikke slanket seg etter fødselen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Guri Solberg snakker om «X Factor»-jobben, mammarollen og trening nederst i saken!

SEHER.NO:  Guri Solberg (34) har blitt en av Norges mest profilerte programledere de siste årene, og har ledet alt fra «Skal vi danse» til «Amandaprisen».

I høst gjør hun stor suksess som programleder for «X Factor» med Ravi, og til Seher.no forteller 34-åringen at hun føler denne jobben er mer «henne».

- Jeg merker at jeg er litt mer avslappet nå. Nå er jeg mer bustete på håret og har senket skuldrene litt. Så det er kanskje litt nærmere den jeg egentlig er, sier hun til Seher.no.

Dette er Solbergs første tv-jobb etter at hun fødte datteren Ella i juli i fjor. Og tv-stjernen har kommet raskt tilbake i form etter graviditeten, og ser slankere og mer veltrent ut enn noensinne.

Til Seher.no avviser hun imidlertid at hun har vært opptatt av å miste «babyfettet».

- Det er så mye fokus på det der med å komme tilbake i form etter fødselen. Det er veldig mye saker på nettet og i aviser, og det synes jeg er noe ræl. Så jeg har ikke stresset med det, og det synes jeg heller ikke at andre skal gjøre. Jeg lever et veldig aktivt liv og trener mye og løper etter datteren min. Så jeg har ikke gjort så veldig mye spesielt. Jeg har ammet, spist sunt og trent, forteller hun.

Ifølge Guri er hun glad i å holde seg i form, og 34-åringen trives med å ha en aktiv livsstil.

- Jeg er mosjonist på SATS. Jeg trener styrke, spinning og går mye. Jeg liker å være i bevegelse og holder på med masse forskjellig. Jeg gjør ting jeg synes er moro, sier hun.

«X Factor» sendes på TV 2 fredager kl. 19.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Har med datteren på TV 2-jobb


Guri Solberg snakker om «X Factor»-jobben, mammarollen og trening nedenfor:[obj:media:9144]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer