- Jeg har ikke sovet siden

Og «Senkveld»-duoen har ikke hørt fra Triana siden innspillingen. Se video der Thomas og Harald kommenterer de pinlige scenene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i sommer var «Senkveld»-programlederene Thomas Numme og Harald Rønneberg i Athen for å spille inn en promo for den kommende sesongen av det populære programmet. Videoen som har blitt sett 200 000 ganger på SeogHør.no, viser Thomas Numme i het omfavnelse med modell og programleder Triana Iglesias. - For meg som sto på sidelinjen var det en opplevelse for livet. Jeg har ikke sovet siden. Etter at jeg så han legge seg opp på Triana Iglesias, sier Harald Rønneberg. I videoen kan man se at Thomas Numme har store problemer med å stokke ordene når han i tillegg skal sjarmere Triana. TV 2-profilen innrømmer at det hele var ganske flaut. - Det var forholdsvis flaut, og det var egentlig planlagt at vi skulle klippe og legge på litt filtere og gjøre det hele litt softere. Jeg syns det så ut som en pornofilm det dere la ut, spøker Thomas. I følge de to populære programlederene er dette bare noe av det man kan forvente seg av Senkveld. For gutta har mye mer moro på lager. - Det er bare å glede seg, sier de. Men Triana har de to ikke hørt noe fra siden innspillingen. - Vi har ikke hørt fra henne siden, sier Harald Rønneberg. - Jeg vet ikke om det er et godt tegn. I Senkveld fredag kveld ble også oppslaget i Se og Hør og videoen på Seoghør.no viet stor oppmerksomhet. Se videoen øverst i saken for høydepunktene og intervju med Thomas og Harald. Se originalvideoen her Senkveld har premiere fredag kveld på TV 2 klokken 22.15. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ:   Denne videoen er sett 190 000 ganger

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer