- Jeg har ikke snakket med Spencer på nesten ett år

MTV-stjernen Stephanie Pratt og broren Spencer Pratt er ikke på talefot...

IKKE PÅ TALEFOT: Staphanie Pratt har ikke snakket med sin bror på nesten ett år. Foto: All Over Press
IKKE PÅ TALEFOT: Staphanie Pratt har ikke snakket med sin bror på nesten ett år. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «The Hills»-kameraene har sluttet å rulle, ettersom siste sesong av MTV-serien nylig avsluttet, men dramaet forsetter...

Stepanie Pratt (23) og hennes bror Spencer Pratt, har distansert seg fra hverandre mer og mer de siste årene. Og nå snakker de ikke lenger sammen.

- I september vil det være et år siden vi snakker sammen. Det blir mer og mer normalt å ikke ha kontakt med han, sier Stephanie til People.

Men hun avslører at hvis Spencer noen gang kommer til å trenge henne, så vil hun stille opp. Men hun klør ikke akkurat i fingrene etter å slå brorens nummer.

- Det er hans valg, om vi skal ha kontakt eller ikke, sier hun.

Spencer er for tiden midt i en skilsmisse fra sin kone Heidi Montag. Men bestevenninnens brudd fra broren, er ikke grunnen til at de ikke har kontakt. Og hun bærer ingen nag til ham for det.

- Når han er klar for å ha kontakt, så kommer jeg til å møte ham med åpne armer. Jeg elsker ham mer enn alt i verden, han er broren min.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Brukte 42.000 på strippere