- Jeg har ikke slettet nummeret hennes fra mobilen ennå

Kort tid etter at sir Bob Geldof mistet datteren Peaches er han på jobb igjen. Denne uken besøkte han Norge.

I NORGE: Denne uken besøkte Bob Geldof Stavanger, hvor han holdt foredrag på Aquaculturkonferansen, skriver VG. I helgen var han gjest hos vennen og hotellkongen Petter Stordalen på The Thief i Oslo. Dette bildet er tatt ved en annen anledning. Foto: Stella Pictures
I NORGE: Denne uken besøkte Bob Geldof Stavanger, hvor han holdt foredrag på Aquaculturkonferansen, skriver VG. I helgen var han gjest hos vennen og hotellkongen Petter Stordalen på The Thief i Oslo. Dette bildet er tatt ved en annen anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I april kom sjokknyheten om at den irske artisten og aktivisten sir Bob Geldofs (62), Peaches Geldof, var blitt funnet død i sitt eget hjem utenfor London.

Den unge modellen og TV-personligheten ble bare 25 år, og etterlater seg to sønner og ektemannen Tom Cohen (23).

Obduksjonsrapporten har siden vist at den unge kjendisdatteren døde av en heroinoverdose.

Til tross for at det er kort tid siden Band Aid-general Geldof mistet sin elskede datter er han tilbake i jobb igjen - og denne uken besøkte han Stavanger hvor han holdt foredrag på Aquaculturkonferansen.

FAR OG DATTER: Bob Geldof og Peaches Geldof fotografert i London i 2009. Foto: Stella Pictures
FAR OG DATTER: Bob Geldof og Peaches Geldof fotografert i London i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

I et intervju med VG forteller han om sorgen:

- Vel, det er som å gå på ustø grunn. Sorgen kommer imot deg flere ganger om dagen, som et slag i magen. Som forelder går man rundt med en konstant radar. Den sirkler rundt og snapper opp signaler fra alle barna dine. Man er hele tiden bevisst på hvordan barna har det. Men det som skjedde (med Peaches) var fullstendig uventet, og totalt forferdelig. Jeg har ikke ord for det. Jeg sover ikke godt om natten.

Han legger til:

- Jeg har ikke slettet telefonnummeret hennes fra mobilen min ennå. Men jeg vet at det kommer en dag da jeg blir nødt til å gjøre det.

Bob Geldof besøkte også hovedstaden, hvor han bodde på det eksklusive hotellet The Thief, som eies av hans gode venn Petter Stordalen (51).

62-åringen fikk datteren med sin tidligere kona Paula Yates, som selv omkom av en heroinoverdose da Peaches bare var 11 år. Han fikk også døtrene Pixie Geldof (23) og Fifi Trixibelle (31) med Yates, i tillegg til adoptivdatteren Tiger Lilly (18).

LES OGSÅ: Fifi Trixibelle forlovet seg etter søsterens død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer