Jørgine Massa Vasstrand:

- Jeg har ikke skjønt før i ettertid hvor jævlig jeg var

Treningsdronningen åpner opp om den turbulente ungdomstiden.

STORE KONTRASTER: I dag regnes Jørgine Massa Vasstrand som en av Norges største influensere. Før voksenlivet og suksessen kom på døra, så tilværelsen derimot langt mer dyster ut. Foto: TV 2
STORE KONTRASTER: I dag regnes Jørgine Massa Vasstrand som en av Norges største influensere. Før voksenlivet og suksessen kom på døra, så tilværelsen derimot langt mer dyster ut. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Det var i 2013 at norsk-italienske Jørgine Massa Vasstrand (29), best kjent under aliaset «Funkygine», begynte å legge ut treningsvideoer med barna sine Sokrates og Filippa.

Lite visste hun den gang hvilken kjedereaksjon av hendelser det ville utløse. Fem år senere har 29-åringen født nok et barn. Jørgine har også giftet seg på nytt. Hun har sjonglert familieliv, tv-innspillinger, blogging, treningsreiser, workshops og bokutgivelse - for å nevne noe.

Med over en halv million følgere på Instagram, regnes Jørgine nå som en av Norges største bloggere og influensere. Hun er blitt rost opp i skyene for sin åpenhet, for sine sunne verdier og måten hun inspirerer og motiverer.

Tar man derimot et dypdykk ned i 29-åringens fortid, vil man bli møtt med et svært kontrastfylt bilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer