- Jeg har ikke sett min egen brudekjole

Ricki Lake har funnet brudekjolen, men selv vet hun ikke hvordan den ser ut.

<strong>GIFTER SEG:</strong> Ricki Lake gifter seg snart med kjæresten Christian Evans, og har allerede funnet en brudekjole.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Ricki Lake gifter seg snart med kjæresten Christian Evans, og har allerede funnet en brudekjole. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I august annonserte den tidligere talkshow-dronningen Ricki Lake at hun gifter seg med kjæresten Christian Evans.

Nå har paret så vidt begynt med bryllupsplanleggingen, og Lake har allerede funnet kjolen hun skal gifte seg i.

- Jeg har kanskje funnet en kjole. Jeg ville ha noe enkelt og flatterende med mange detaljer. Men jeg skal ikke si noe mer. Noen andre har shoppet for meg, så jeg har ikke sett den selv ennå, sier hun til magasinet People.

Lake har vært med i amerikanske «Skal vi danse» og har måttet vente til etter deltagelsen med å prøve kjoler. Hun har nemlig gått kraftig ned  i vekt under programmet. Nå er kjolen sikret og paret er i full gang med å planlegge resten av bryllupet.

- Vi har så smått begynt å planlegge, men vi gifter oss om ikke så lenge, sier Lake.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå har hun ny kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer