- Jeg har ikke sett meg i speilet på 20 år

Cher (68) sliter med å godta at hun blir eldre.

HAR IKKE SETT SEG i SPEILET PÅ 20 ÅR: Cher sier hun ikke liker tanken på å bli eldre. Foto: imago/Wiegand Wagner/ All Over Press
HAR IKKE SETT SEG i SPEILET PÅ 20 ÅR: Cher sier hun ikke liker tanken på å bli eldre. Foto: imago/Wiegand Wagner/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popartisten Cher (68) holder fortsatt et tempo, som setter mange av hennes yngre kolleger i skyggen.

For tiden er den tidligere «Believe»-sangerinnen og Oscar-vinneren travelt opptatt med å turnere USA rundt.

Men det er ikke bare suksessen på scenen, som har gitt Cher oppmerksomhet de siste årene.

SKJØNNHET: Slik så Cher ut i 1978, 32 år gammel. Her er hun sammen med filmprodusenten og platesjefen David Geffen. Foto: insight media/All Over Press
SKJØNNHET: Slik så Cher ut i 1978, 32 år gammel. Her er hun sammen med filmprodusenten og platesjefen David Geffen. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Hun har også blitt beskyldt for å tviholde på ungdommen, ved hjelp av en rekke behandlinger med anti-rynkemiddelet Botox og plastiske operasjoner.

Til AARP Magazine innrømmer hun at hun har problemer med å godta at hun nærmer seg 70 år.

- Av og til tenker jeg «Jesus, du er så gammel! Hvordan skjedde dette?».

- Jeg har ikke sett meg selv i speilet på 20 år. Sist gang jeg var fornøyd med hvordan jeg så ut , var da jeg var mellom 40 og 45 år gammel.

Cher har de siste årene også brukt mye tid på å hjelpe datteren Chastity, etter at hun tok navnet Chaz og bestemte seg for å skifte kjønn.

Etter å ha brukt lang tid å på akseptere datterens avgjørelse, har Cher nå følgende råd til foreldre som havner i samme situasjon:

- Vis barnet ditt støtte og hold ut. Det er skummelt for du vet ikke hva du vil føle, før du er midt oppe i det, sier hun til AARP Magazine.

LES OGSÅ: - Jeg ville hatet å være mann

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer