- Jeg har ikke sett henne på fire måneder

Robin Thickes desperate forsøk på å vinne kona tilbake ser ikke ut til å virke - så langt.

ANGRER BITTERT: - Jeg forandret meg og ble litt for egoistisk, grådig og full av meg selv. Den eneste grunnen til at vi ikke er sammen lenger er på grunn av valgene jeg tok, innrømmer Robin Thicke som ble sammen med Paula Patton allerede som 16-åring.
ANGRER BITTERT: - Jeg forandret meg og ble litt for egoistisk, grådig og full av meg selv. Den eneste grunnen til at vi ikke er sammen lenger er på grunn av valgene jeg tok, innrømmer Robin Thicke som ble sammen med Paula Patton allerede som 16-åring. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at Robin Thickes (37) kone Paula Patton (38) dumpet ektemannen i februar, så har popstjernen kjempet med nebb og klør for å vinne henne tilbake.

Det vakte sterke reaksjoner da han og Miley Cyrus (21) fremførte en ekstremt utfordrende «Blurred Lines»-duett foran millioner av unge fans under fjorårets MTV Video Awards.

Kort tid etterpå ble Thicke også utsatt for utroskaprykter etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

LAGDE SKANDALE: Miley Cyrus og Robin Thicke overrasket TV-seerne med sitt frekke sceneshow under MTV Video Music Awards i fjor. Foto: Stella Pictures
LAGDE SKANDALE: Miley Cyrus og Robin Thicke overrasket TV-seerne med sitt frekke sceneshow under MTV Video Music Awards i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

I etterkant av bruddet har 37-åringen offentlig åpnet seg om sin kjærlighet for Paula en rekke ganger - både fra scenen foran tusenvis av fans og i diverse intervjuer.

Dessverre kan det se ut som om de gjentatte kjærlighetserklæringene ikke har nådd frem - foreløpig.

- Jeg har ikke sett henne på fire måneder, avslører Thicke i et radiointervju mandag, ifølge E!Online.com.

- Hun er verdens beste jente, en fantastisk mor og fremdeles en god venn, men vi tilbrakte altfor lite tid sammen.

Dedikerte sitt siste album til kona

Robin har gått så langt at han også har dedikert sitt nyeste album, som har fått navnet «Paula», til sin fraseparerte kone.

- Jeg hadde fremdeles så mye å si unnskyld for og ting jeg ville ta ansvar for, så det er egentlig det albumet handler om. Men jeg vil også ønske henne alt godt og la henne vite at hun er en flott person som fortjener å ha et godt liv, forteller han, ifølge nettstedet.

- Albumet handler om det som skjer når man mister personen du elsker og du prøver å finne ut hvordan du skal komme deg gjennom det. Noen ganger er det om henne, og andre ganger snakker jeg direkte til henne.

IVRIGE FANS: Thicke er vant til at kvinner hyler foran ham, men selv er han nå bare opptatt av å vinne tilbake kona. Foto: All Over Press
IVRIGE FANS: Thicke er vant til at kvinner hyler foran ham, men selv er han nå bare opptatt av å vinne tilbake kona. Foto: All Over Press Vis mer

 

Artisten sier videre at han håper de kan finne tilbake til hverandre i løpet av ett år eller to, og tar samtidtig på seg hele ansvaret for bruddet.

- Jeg forandret meg og ble litt for egoistisk, grådig og full av meg selv. Den eneste grunnen til at vi ikke er sammen lenger er på grunn av valgene jeg tok.

Nå tar Thicke, som ikke lenger bruker gifteringen, ansvar for sine handlinger.

- Jeg er en mann. Jeg ødela alt og jeg løy i en periode. Men så sluttet jeg å lyve, og det var bra for meg fordi jeg var lei av å gjøre det. I albumet avslører jeg alt.

Selv om albumet er dedikert til Patton, så har hun ikke hørt på hele plata enda.

- Jeg tror ikke hun har lyst til å høre det akkurat nå. Jeg kan ikke snakke for henne, men jeg tror avstand er viktig hvis man skal klare å bli hel igjen, sier han i radiointervjuet.

LES OGSÅ: Norske Julie i reklamefilm med Robin Thicke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer