Lene Alexandra om singellivet

- Jeg har ikke så mye tid til overs for en mann

Lene Alexandra gjør stor suksess som coach og nyter sin personlige frihet.

HAR IKKE TID TIL KJÆRESTE: Lene Alexandra sier hun for tiden ikke prioriterer å se etter en ny mann i sitt liv. Video: God Kveld Norge Vis mer Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Lene Alexandra Øien (35) har de siste årene gjort stor suksess som personlig trener og coach under varemerket «LA Lifestyle».

I et intervju med «God Kveld Norge» - som sendes på TV 2 lørdag - sier hun at hennes travle hverdag betyr at hun har liten tid til å se etter en potensiell kjæreste.

- Frihet er en av mine viktigste verdier og da sier det seg selv at jeg ikke har så mye tid til overs for en mann.

Til «God Kveld Norge» avslører Lene Alexandra også at hun er svært opptatt av at jenter skal lære seg å stole på seg selv.

- Jeg føler det er en falsk trygghet å overlate alt til mannen. Det er viktig å ha ansvar for seg selv.

Gikk fra hverandre for tredje gang

Lene Alexandra bekreftet i februar til Dagbladet at hun og hennes daværende kjæreste Børge Kraft-Pettersen hadde gått fra hverandre for tredje gang.

EKS-KJÆRESTER: Lene Alexandra Øien fotografert sammen med sin daværende kjæreste Børge Kraft-Pettersen på Skal vi danse. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
EKS-KJÆRESTER: Lene Alexandra Øien fotografert sammen med sin daværende kjæreste Børge Kraft-Pettersen på Skal vi danse. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer

Satsningen på en karriere som personlig trener, mentaltrener og foredragsholder begynte etter at Lene Alexandra bestemte seg for å ta grep om sitt dårlige selvbilde i 2008.

- Jeg brukte mye tid på å hate meg selv og å trykke meg selv ned. Jeg strebet etter det perfekte og følte aldri at jeg var bra nok, fortalte hun åpenhjertig til VG i november 2014.

Vant gull og sølv i Los Angeles

De siste årene har Lene Alexandra satset hardt på bikini-fitness og i januar 2016 reiste hun til Los Angeles for å delta i bikini-fitness konkurransen «Ironman Naturally». Der stakk hun av med både en gull- og en sølvplassering.

MAGEØVELSER: Lene Alexandra Øien er personlig trener, og viser deg her noen øvelser for hvordan du kan fjerne feriefettet. Les saken her (krever abonnement). Video: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer

- Jeg tenker at jeg har overgått meg selv. Jeg gjorde dette fordi jeg hadde lyst til å lære og fordi jeg hadde lyst til å bli en bedre coach. Jeg gjorde det for opplevelsen, og ikke minst for å inspirere andre til å tørre å være mer seg selv, gi faen og følge drømmene sine. Og det føler jeg at jeg virkelig har gjort.

- At jeg i tillegg får en første og andre plass er en stor bonus. Jeg er veldig stolt. Jeg kan ikke si noe annet, jublet hun til Seoghør.no etter den sterke innsatsen.

«God Kveld Norge» sendes på TV 2 lørdager kl. 22.10

LES OGSÅ: - Jeg tenker at jeg har overgått meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer