- Jeg har ikke så mange venner

Nå avslører stjernen hvordan hun takler ensomheten.

ENSOM: Angelina Jolie er mye ensom på reisene sine. Foto: Stella Pictures
ENSOM: Angelina Jolie er mye ensom på reisene sine. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Angelina Jolie avslører at hun ikke har så mange venner. Under et intervju med TV-kanalen CNN, som ble sendt på onsdag, snakket 35-åringen ut om ensomheten hun føler når hun ikke er sammen med familien.

Jolie har en rolle som fredsambassadør for FN, og er mye rundt omkring i verden. Nå for tiden er hun i Pakistan.

- Jeg snakker mye med familien. Brad (Pitt, red. anm.) vil vite så mye som mulig om arbeidet mitt og reisene jeg er på. Han har selv vært med, han ble med meg etter det store jordskjelvet. Men jeg vet ikke, jeg har egentlig ikke så mange venner som jeg kan prate med. Han er egentlig den eneste personen jeg snakker med, sa Jolie ifølge Us Magazine.

Tidligere denne uken ankom superstjernen det flomherjede landet i Asia. Naturkatastrofen har påvirket 17 millioner innbyggere. 1700 er meldt omkommet.

Og selv om hun savner familien, sier hun at parets seks barn forstår hvorfor hun må forlate dem, for å hjelpe andre.

- Jeg forteller barna hvorfor jeg reiser, og forklarer hvorfor jeg pakker lommelykter og mat. Noen ganger hjelper de meg. Barna mine er fra flere av disse landene, så jeg vil at de skal forstå hva som skjer i Afrika.

Det ble nylig spekulert i om Jolie er gravid og ventet sitt syvende barn.

- Hun har vist fram en måned lang fashion-parade i tøffe graviditetstrender, og dette har fått eksperter til å mene at hun viser alle tegnene på hvordan kvinner prøver å skjule at de er gravide, skrev RadarOnline.com.

Hittil har det ikke kommet noen uttaleslse i den saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bærer hun på en hemmelighet?