- Jeg har ikke så mange venner å snakke med

Angelina Jolie dro på sjelden bytur med venninnegjengen.

PÅ BYEN: Angelina Jolie dro på byen i New York med 15 venninner kvelden etter at hun tok med svigerforeldrene på premiere. Foto: All Over Press
PÅ BYEN: Angelina Jolie dro på byen i New York med 15 venninner kvelden etter at hun tok med svigerforeldrene på premiere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Angelina Jolie tok seg denne uken et velfortjent avbrekk fra sine seks barn og samboeren Brad Pitt, og dro på jentekveld i New York.

Filmstjernen tilbragte tirsdag kveld på restauranten «Quality Meats» i sammen med en gruppe på 15 venninner, som ifølge øyenvitner skal ha mesket seg med biff, rekecocktail og salat.

- Det var godt for meg å leke med andre jenter. Jeg har egentlig ikke noen venninner i filmbransjen, som dere kanskje har merket, sier Angelina til det amerikanske magasinet Marie Claire.

Ifølge seksbarnsmoren prioriterer hun sjelden å tilbringe tid med venner.

- Jeg har jo noen få venninner, men jeg er mye hjemme. Jeg er bare ikke så veldig sosial. Jeg finner ikke på så mye med dem, men er veldig hjemmekjær.

- Jeg snakker med familien min. Jeg snakker med Brad, men jeg vet ikke. Jeg har ikke så mange venner å snakke med. Brad er den eneste jeg snakker med, sier Angelina til Marie Claire.


Angelina befant seg i New York i forbindelse med premieren på sin nye film «In the Land of Blood and Honey» da hun var ute med venninnegjengen. Dette er filmstjernens debut som manusforfatter og regissør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke gifte seg med Brad

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer