- Jeg har ikke rørt kjolen

Jenny Skavlan har ikke designet kveldens MGP-antrekk.

KJOLESKRYT: Forrige lørdag fikk Jenny Skavlan mye skryt for sin sorte fotside kjole. Hun fikk også mange komplimenter for den dype utringningen.  Foto: NRK
KJOLESKRYT: Forrige lørdag fikk Jenny Skavlan mye skryt for sin sorte fotside kjole. Hun fikk også mange komplimenter for den dype utringningen. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld skal Jenny Skavlan (26) igjen på direkten under den andre delfinalen i Melodi Grand Prix, som denne gangen finner sted i Florø.

Skavlan har de siste årene markert seg som Norges moteprinsesse og ble i fjor kåret til årets best kledde av Se og Hørs moteekspert Jan Thomas. Den søte programlederen kler seg lekkert og elegant og syr ofte om klær for å sette sitt personlige preg på et antrekk. 

Disse konkurrerer om tre finaleplasser i lørdagens MGP-delfinale!  

Det var på forhånd knyttet stor spenning til Skavlans antrekk under Melodi Grand Prix. Hun fikk mye skryt for kjolen hun bar under den første delfinalen i Steinkjer. En lang sort kjole med splitt ned til magen, der Jenny selv hadde sydd på paljetter. 

- Jeg synes det er gøy at det er fem kjoler. Det er moro å jobbe med hver enkelt, og jeg liker å skape litt balanse. Sist var det rette, cleane linjer, mye svart og sølv og grått, forteller Skavlan som i Florø går for en helt annen stil.

- I kveld blir det litt mykere linjer i antrekket og mykere hår og mer farger, litt andre struktur. Det skal være en rød tråd, men det kommer ikke til å ligne på det jeg hadde på meg forrige lørdag. 

Skavlan har ikke gjort endringer på kveldens antrekk.  

- Denne har jeg ikke rørt. To av fem kjoler har jeg ikke rørt og det er litt deilig det og.  

Forrige lørdag oppsto det problemer for 26-åringen på scenen, da ikke alt gikk som det skulle under direktesendingen. Vidar Busk skulle spille sangen sin én gang tid, men hadde ikke gitaren sin og det drøyde før han inntok scenen. 

- Jeg håper alle finner instrumentene sine hvis de skal på på nytt. Veldig få spiller egne instrumenter denne gangen. Bortsett fra det bare gleder jeg meg. Mottagelsen i Florø har vært helt fantastisk, og vi ble møtt av hundre barn på flyplassen. 

Skavlan måtte da fylle pausen, men fikk etterhvert hjelp fra medprogramleder Erik Solbakken. 

- Det ble ufyselig lenge å stå der. Da det hadde gått 1,5 minutt var jeg helt tom, men egentlig ble jeg veldig lettet for at jeg begynte å prate på autopilot. 

Se og Hør er tett på Melodi Grand Prix. Fra kl. 19.30 kan du se vår MGP-sending med eksklusive intervjuer ledet av flotte Ingeborg Heldal. Rett etter sending, går vi live og gir deg vinnernes umiddelbare reaksjoner. LES OGSÅ: - Sangen blir ekstra personlig


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer