Coachella-fest:

- Jeg har ikke peiling på hva dette er

Fjonge kjendiser inntok Aker Brygge fredag kveld.

FESTKLARE: Kjendisene strømmet til årets Coachella-fest på Aker Brygge fredag. Foto: Andreas Fadum
FESTKLARE: Kjendisene strømmet til årets Coachella-fest på Aker Brygge fredag. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens artister som Ariana Grande, The 1975 og Khalid gjør seg klare til å opptre på den gigantiske festivalen Coachella i California, gjør hele Norges kjendisstylist, Jan Thomas (52), og tidligere «Skal vi danse»-profil og kjendis-DJ Jan Gunnar Solli (37), alt de kan for å gjenskape den sommerlige festivalfølelsen på norsk jord.

Duoen arrangerte fest med Coachella-tema for første gang i fjor, og i år gjentar de suksessen nok en gang, fredag 12. april.

Kjendisutestedet Louise på Aker Brygge ble fredag kveld forvandlet til en liksom-festival, og flere kjente profiler hadde tatt turen - pyntet i sin fineste festivalstas.

- Ikke ta Hollywood ut av gutten

Arrangør Jan Thomas dukket opp på den røde løperen i ekte Coachella-stil, med lærbukser og denim-vest. Antrekket var nøye planlagt for anledningen.

COACHELLA: Jan Thomas stilte solbrun og festivalklar på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum
COACHELLA: Jan Thomas stilte solbrun og festivalklar på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- I år ville jeg ta den helt ut, så jeg ringte min gode venn Kjell Nordström, som har designet absolutt alt for å lage det perfekte Coachella-antrekket til meg, sier kjendisstylisten til Se og Hør på den røde løperen, og legger til:

- Du kan ta gutten ut av Hollywood, men ikke Hollywood ut av gutten.

Vil hedre Skofterud

52-åringen kom sammen med Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39), som begge gleder seg stort til festen.

TRIO: Jan Thomas, Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard kom sammen på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum
TRIO: Jan Thomas, Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard kom sammen på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg tror det blir helt topp, veldig bra. Det eneste som mangler her i kveld, er Vibeke Skofterud. Hun var her i fjor, og hun savner vi i dag, sier Kirsebom.

Skofterud, som gikk bort i en tragisk vannskuterulykke i fjor sommer, var en selvskreven gjest under fjorårets fest. I år vil Kirsebom og Pilgaard hedre henne.

- Hun skal bli hedret. Jeg føler hun kanskje ikke har blitt hedret nok, for hun var ei kjempejente som har gjort mye for mange mennesker, fastslår Kirsebom.

Festklare kjendiser

Pia Haraldsen (37) stilte på den røde løperen ikledd, passende nok, en kjole fra California-designeren Hale Bob. Hun har store forventninger til kveldens fest.

- Jeg føler ikke at jeg har vært på ordentlig fest siden julebord, så det er på tide. Nå er jeg klar for vår og sommer og fest, sier hun til Se og Hør.

FESTKLAR: Pia Haraldsen har ikke vært på ordentlig fest siden jul, og ser frem til en god kveld på Aker Brygge. Foto: Andreas Fadum
FESTKLAR: Pia Haraldsen har ikke vært på ordentlig fest siden jul, og ser frem til en god kveld på Aker Brygge. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Lilli Bendriss kan overfor Se og Hør avsløre at hun ikke har noen kjennskap til Coachella fra tidligere, men at hun har tatt på seg en hatt for anledningen.

- Jeg er jo spent, for jeg har ikke peiling på hva dette er. Men jeg går inn med et åpent sinn, så får vi se hva som skjer, sier hun om kveldens forventninger.

COACHELLA: Lilli Bendriss er kledd i hatt for anledningen. Foto: Andreas Fadum
COACHELLA: Lilli Bendriss er kledd i hatt for anledningen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Jan Gunnar Solli og Grunde Myhrer (22) dukket opp sammen på den røde løperen. Solli er som nevnt med og arrangerer kveldens festligheter, og ønsker at gjestene skal kose seg på arrangementet.

- Jeg vil at gjestene mine skal vinne, så jeg vil si det er Grunde som vinner festen i kveld, sier han.

Jan Gunnar Solli og Grunde Myhrer kom sammen på den røde løperen. Sistnevnte er for anledningen kledd i en blomstrete bukse og egendesignet denim-jakke. Foto: Andreas Fadum
Jan Gunnar Solli og Grunde Myhrer kom sammen på den røde løperen. Sistnevnte er for anledningen kledd i en blomstrete bukse og egendesignet denim-jakke. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Også Kristian Valen (44) og kjæresten Karen Ånensen hadde pyntet seg i vaskeekte Coachella-stil, og hadde følgende å si om kvelden:

- Nå er det bare å slå ut håret, egentlig.

FORLOVET: Kristian Valen tok med forloveden på fest. Foto: Andreas Fadum
FORLOVET: Kristian Valen tok med forloveden på fest. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Rømme fra virkeligheten

Lene Alexandra Øien (37) står for en av kveldens mest kreative antrekk, og forteller at det passet henne bra å bli invitert til Coachella-festen, da hun i utgangspunktet hadde andre planer for antrekket.

- Jeg er veldig glad i å kle meg ut, også var det en fest jeg skulle på som jeg trodde var utkledningsfest, men så var det ikke det. Så da var det jo helt fantastisk å bli invitert på den festen her, for da visste jeg hva jeg skulle ha på meg, sier hun til Se og Hør.

HAVFRUE: Lene Alexandra står for kveldens kanskje mest kreative antrekk. Foto: Andreas Fadum
HAVFRUE: Lene Alexandra står for kveldens kanskje mest kreative antrekk. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det blir veldig deilig å ha en kveld der jeg bare kan rømme fra virkeligheten og være havfrue, legger hun til.

Øien kunne i februar avsløre at hun og forloveden hadde gått hver til sitt, og forteller at hun nå har det bra, og ønsker å fokusere på andre ting i livet.

- Jeg har det kjempebra, og jeg ønsker ikke å snakke om gutter og kjærlighet og den type ting, for det er jeg åpentbart ikke så god på, sier hun, og legger til:

- I dag skal jeg bare le og fjase og ha det gøy, for det har vært litt for lite av det i det siste.

Se kjendisene på den røde løperen:

COACHELLA-FEST: Charlotte Spetalen og datteren tar selfie med Jan Thomas. Foto: Andreas Fadum
COACHELLA-FEST: Charlotte Spetalen og datteren tar selfie med Jan Thomas. Foto: Andreas Fadum Vis mer
COACHELLA-FEST: Finn Schjøll og Jan Thomas. Foto: Andreas Fadum
COACHELLA-FEST: Finn Schjøll og Jan Thomas. Foto: Andreas Fadum Vis mer
COACHELLA-FEST: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Foto: Andreas Fadum
COACHELLA-FEST: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Foto: Andreas Fadum Vis mer
COACHELLA-FEST: Martine Lunde. Foto: Andreas Fadum
COACHELLA-FEST: Martine Lunde. Foto: Andreas Fadum Vis mer
COACHELLA-FEST: Jan Thomas, Lene Alexandra Øien og Kjell Nordström, som sto for Jan Thomas' antrekk. Foto: Andreas Fadum
COACHELLA-FEST: Jan Thomas, Lene Alexandra Øien og Kjell Nordström, som sto for Jan Thomas' antrekk. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ikonisk festival

Coachella-festivalen avholdes årlig i Indio, California, og tiltrekker seg alltid horder med artister, kjendiser og musikkglade mennesker.

Festivalen ble for første gang arrangert i 1999, og siden, med enkelte, sporadiske opphold, har den gått av stabelen årlig.

Kjente personer som Kendall Jenner (23), Paris Hilton (38), Selena Gomez (26) og Zac Efron (31) er blant kjendisene som årlig fotograferes på festivalen, ikledd alt fra glitter til fjær. Festivalen er flere ganger blitt omtalt som et hipsterparadis.

Ikke så mye på grunn av musikken som fremføres, som ofte er kommersiell og på hitlistene, men på grunn av de mange ekstravagante antrekkene festivalpublikumet dukker opp i.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer