Ricki Lake:

- Jeg har ikke ord

Kommentarfeltet går varmt etter TV-profilens seneste oppdatering.

IKKE SJENERT: Ricki Lake etterlater ikke mye til fantasien når hun oppdaterer følgerne sine. Foto: Skjermdump Instagram
IKKE SJENERT: Ricki Lake etterlater ikke mye til fantasien når hun oppdaterer følgerne sine. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og tidligere TV-profil Ricki Lake (54) er trolig best kjent som programleder for sitt eget talkshow «Ricki Lake Show» - som gikk på TV fra 1993 til 2004.

Siden har hun vært å se i flere filmer og realityprogrammer, men denne gangen er det ikke Lakes opptreden på skjermen som får oppmerksomhet.

Til sine over 260 000 Instagram-følgere deler hun hyppige oppdateringer, og mandag publiserte hun et bilde som har fått kommentarfeltet til å gå varmt. Innlegget har i skrivende stund hanket inn nesten 400 kommentarer og godt over 14 000 likerklikk.

På bildet sitter Lake i et utendørs badekar omringet av grønne trær. Mens vannet renner - omfavner hun overkroppen, lener hodet tilbake og smiler. Det ser ut til at 54-åringen er naken - noe som også virker naturlig i og med at hun sitter i et badekar.

«Helt oppriktig, dager som dette er de beste i mitt liv», skriver hun til det nakne bildet.

«Jeg er takknemlig for alt det som måtte skje for at jeg skulle komme hit jeg er i dag. Et sted hvor jeg aksepterer og elsker meg selv fullt ut», fortsetter Lake.

Følgerne ser ut til å sette pris på ærligheten, og kommentarfeltet flommer over av hyllester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer