STOLT KONE: Nicola Mørland tviler ikke et sekund på at ektemannen Kjetil Mørland kommer til å levere sitt beste under årets "Eurovision"-finale. Her er de to sammen i Wien kort tid før finalen. Foto: Privat
STOLT KONE: Nicola Mørland tviler ikke et sekund på at ektemannen Kjetil Mørland kommer til å levere sitt beste under årets "Eurovision"-finale. Her er de to sammen i Wien kort tid før finalen. Foto: PrivatVis mer

- Jeg har ikke ord for hvor stolt jeg er av Kjetil

Norges Eurovision-håp Kjetil Mørland og Debrah Scarlett får god støtte av Kjetils kone, Nicola.

SEOGHØR.NO: Om få timer avgjøres det om Mørland & Debrah Scarlett tar seieren for Norge i “Eurovision”-finalen  i Wien med balladen “A Monster Like Me”.

Og en som er minst like spent som låtskriver og sanger Kjetil Mørland, er den britiske kona hans, Nicola Mørland.

Det er nemlig hun som ifølge artistene selv pushet ektemannen til å satse på Melodi Grand Prix.

- Dette er som en drøm som er blitt til virkelighet, smiler Nicola til Seoghør.no.

FINALEKLARE: I kveld synger Mørland og Scarlett "A MonsterLike Me" for over 200 millioner seere. Foto: Eurovision
FINALEKLARE: I kveld synger Mørland og Scarlett "A MonsterLike Me" for over 200 millioner seere. Foto: Eurovision Vis mer

- Jeg er kjempespent. Og gleder meg veldig. Det blir fantastisk å se hvordan det går, etter alle forberedelsene, legger hun til.

Hun har nemlig selv vært med på det enorme forarbeidet som artistene har tatt på seg.

STOLT AV EKTEMANNEN: Nicola var blant de første til å gratulere Kjetil Mørland etter triumfen i den norske finalen tidligere i år. Foto: Tor Lindseth
STOLT AV EKTEMANNEN: Nicola var blant de første til å gratulere Kjetil Mørland etter triumfen i den norske finalen tidligere i år. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Vi er begge grafisk designere, så jeg har hjulpet til med foto og video. Det er herlig å få være med å hjelpe til, forteller Nicola.

Møttes i London

Det er nettopp den felles bakgrunnen som designere som ledet Nicola og Kjetil sammen for over ti år siden. Paret møttes på universitetet utenfor London der de begge gikk ut med avgangseksamen som grafiske designere i 2005.

For tre år siden ble de mann og kone, og flyttet året etter til Torshov i Oslo, etter at Kjetil har tilbragt 12 år i England.

Nå er de altså i den østerrikske hovedstaden, klare for å ta Europa med storm. Likevel er det ingen problemer med nervene.

- Jeg er ikke nervøs, jeg har så stor tro på Kjetil og Debrah. De gjør alltid sitt beste. Jeg har ikke ord for hvor stolt jeg er av mannen min, jubler Nicola.

Hun er også full av lovord om halvt sveitsiske Debrah, som hun er blitt godt kjent med etter at Kjetil ba henne synge med ham etter å ha sett henne på TV-programmet “The Voice”.

- Debrah er blitt en nær venn. Hun er som en søster for Kjetil. De passer veldig godt på hverandre og er veldig jordnære begge to.

Slik så det ut i siste generalprøve:

LES OGSÅ: Se Kjetils kjærlighetshyllest til kona