BARE TULL: - Jeg har ikke ny kjæreste sier Peter Andre etter å ha blitt anklaget av eks-kjæresten. Foto: All Over Press
BARE TULL: - Jeg har ikke ny kjæreste sier Peter Andre etter å ha blitt anklaget av eks-kjæresten. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har ikke ny kjæreste

Eksen til Katie Price slår tilbake mot av ryktene.

SEHER.NO: Etter at Peter Andre(26) skilte seg fra Katie Price(31) i mai, har ryktene svirret om at Peter ny har fått ny kjæreste.

- Kan jeg bare få si at A, hvis jeg hadde hatt en kjæreste ville jeg sunget det fra fjelltoppene, og B, hvis jeg hadde en kjæreste, hvorfor har ingen sett ett bilde av oss sammen? sier Peter til OK!

Katie Price, også kjent som glamourmodellen Jordan, gikk nylig ut i media og mente at Peter Andre hadde kysset den nye kvinnen foran sønnen.

- Det er bare tull! Den eneste kvinnen Junior har sett meg sammen med, er den nye barnevakten Nita, og jeg har ikke kysset henne noen steder!

- De siste månedene har vært forferdelige på personlig basis, men på den profesjonelle siden har jeg ærlig talt aldri vært lykkeligere, forteller han om månedene etter bruddet.

Etter det ble slutt mellom ham Katie, har Peter blant annet lansert sitt nye album "Revalations", og sin egen parfyme. Katie, på den andre siden, har det vært stille rundt på den profesjonelle fronten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Blir hetset av eksen