BYTTET SIDE: Atle Hansen lurte ifølge Lisbeth Larsen henne først til å tro at han ville hjem, før han sørget for å få henne ut av søndagens Robinson-sending. Foto: TV3
BYTTET SIDE: Atle Hansen lurte ifølge Lisbeth Larsen henne først til å tro at han ville hjem, før han sørget for å få henne ut av søndagens Robinson-sending. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg har ikke noe til overs for ham

Robinson-dramatikken fortsatte etter at kameraene var slått av.

Publisert
SEHER.NO: En uke etter at Bjørnar Pedersen Fåfeng Rødal tapte duell mot David Sandem, var det en ny vestlending, Lisbeth Larsen, som søndag røk ut for Robinson-favoritten.

Men selv om både mange deltakere og sikkert mange seere trodde dagene på stranden var over for David, hevder taperen i øyrådet at exiten ikke kom som noen overraskelse på henne.

Før TV-kameraene ble slått på, ble hun nemlig advart av sin tidligere alliansepartner Atle Hansen, om at hun ville ryke.

- Atle tok meg til side, og sa hva som ville skje. Jeg skjønte at jeg ikke hadde noen mulighet til å påvirke resultatet, selv om vi hadde avtalt å stemme ut David. Jeg tror ikke jeg kunne gjort noe annerledes for å bli, sier hun til Seher.no.

Ba om å bli sendt hjem
Før han kom med sjokkbeskjeden, hadde Atle under en dukkert på Robinson-stranda villedet Lisbeth og sine andre tidligere alliansepartnere med å be om å bli sendt hjem. Dette skal heller ikke ha blitt vist på TV i søndagens episode.

Lisbeth hevder hun ikke ble overrasket over Atle Hansens oppførsel.

- Jeg har ikke noe til overs for ham og måten han oppførte seg på der nede. Han byttet jo side flere ganger, og jeg vet at flere av jentene ble såret. Dessuten var han blant de som var mest opptatt av å ligge og sole seg, mens andre jobbet. Jeg trivdes bedre sammen med de som var aktive, som David og Alita.

Ville ha ut vestlendingene
Atle Hansen hevder det var ønsket om å få ut alle vestlendinger fra ekspedisjonen, som var grunnen til at han dolket Lisbeth i ryggen.

- Jeg ble sur da jeg så at det kom et nytt lag med vestlendinger inn ekspedisjonen, etter at vi andre hadde vært med i flere uker. Da bestemte jeg meg for å gjøre alt for å få de ut før finalen.  Dette var en slik mulighet, siden jeg satt med dobbeltstemme.

- Jeg diktet opp en historie om at jeg ville hjem, for å se om vestlendingene var interessert i å ha meg der. Det var ikke noe personlig bak det, men del av en langsiktig plan. Før øyrådet bestemte jeg imidlertid for å spille med åpne kort og fortalte Lisbeth at jeg ville bruke to stemmer på henne.

- Hadde ikke sjanse til å vinne

Lisbeth hevder Atles holdning var typisk for den nykommerne ble møtt med av «veteranene».

- Jeg følte at jeg aldri hadde noen sjanse til å vinne, de ville bare ha oss ut. Det kunne bare blitt finale hvis jeg og Synnøve, som også er vestlending, hadde havnet der begge to.

Hun angrer imidlertid ikke på at hun takket ja til å bli med i «Robinsonekspedisjonen».

- Jeg fikk oppleve hvordan det var å bo på stranda, selv om jeg skulle ønske at det var litt flere fysiske utfordringer, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer