- Jeg har ikke noe sted å bo

Nå får Kim Høgås Hansen husly av «Paradise»-kollegaen.

LEVER OMFLAKKENDE TILVÆRELSE: «Paradise Hotel»-deltaker Kim Høgås Hansen  sier til Seher.no at han ikke har hatt et eget sted å bo på flere år. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
LEVER OMFLAKKENDE TILVÆRELSE: «Paradise Hotel»-deltaker Kim Høgås Hansen sier til Seher.no at han ikke har hatt et eget sted å bo på flere år. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I TV-serien «Paradise Hotel» er Kim Høgås Hansen (21) vant til å boltre seg i luksuriøse omgivelser, men hjemme i Norge lever han en langt mer omflakkende tilværelse.

Til Seher.no avslører 21-åringen at han ikke har hatt et fast sted å bo på flere år.

- Jeg har et rom hjemme hos foreldrene mine i Mo i Rana, men der har jeg ikke bodd fast på tre år. Men jeg bor der fortsatt når jeg er hjemme mellom reisingen og jobber.

- Jeg liker å reise, og har de siste årene bodde på sofaen til forskjellige kompiser, når jeg ikke har vært i utlandet.


Nå har imidlertid Kim fått husly på ubestemt tid hos Paradise-kameraten Joachim C. Bekkevold.

- Vi har blitt gode venner og siden jeg hadde ledig plass, sa jeg han kunne flytte inn hos meg i Kristiansand, sier Bekkevold til Seher.no og smiler.

Kim hevder han stortrives med sin bohemtilværelse og ikke har planer om å slå seg til ro.

- En tilværelse med hus, bil og faste arbeidstider er ikke noe jeg har planer om før jeg blir gammel. I hvert fall ikke før jeg blir 30.Derfor bestemte jeg tidlig at hvis jeg skulle vinne «Paradise Hotel», skulle pengene gå til mer reising, sier han til Seher.no.

Reisene - som blant annet har gått til Mexico, Thailand, Malaysia og Indonesia, kombinerer han ofte med å jobbe som bartender.

Kim spøker imidlertid med at det er enda en god grunn til å ha sitt eget hjem.

- Jeg kan spørre damer jeg treffer på byen om jeg kan overnatte hos dem, fordi jeg ikke har noe sted å bo. Jeg er ikke redd for at reisebasillen min skal skremme vekk damer. Drømmedama mi vil ikke slå seg til ro hun heller, sier han og ler.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er det mulig å ta så feil?