- Jeg har ikke noe problem med å vise meg naken

«Top Model»-jentene fikk en iskald opplevelse i kampen om finaleplass. Se bildene.

INSTRUERER: Fotograf Marcel Lelienhof og programleder Mona Grudt rettleder jentene fra land under den lettkledde foto-shooten. Foto: TV3
INSTRUERER: Fotograf Marcel Lelienhof og programleder Mona Grudt rettleder jentene fra land under den lettkledde foto-shooten. Foto: TV3 Vis mer
Se «Top Model»-jentenes bilder fra fotoshooten i skogstjernet nederst i artikkelen!

SEHER.NO: De fem gjenværende deltakerne i årets «Top Model» har tidligere klart seg gjennom hete fotoshooter blant annet i Dubais ørken og på stranden i Barcelona.

Men i kveldens program blir kulden en av jentenes største utfordringer, når de blir bedt om å posere i et norsk skogstjern.

Kun tildekket av grønne blader blir jentene bedt om å stille seg uti det kalde vannet. I tillegg kaster fotograf Marcel Lelienhof og hans assistenter tørris i vannet for å lage røykeffekt, noe som senket temperaturen ytterligere.

«Top Model»-deltaker Maiken Wahlstrøm Nilssen (20) hevder hennes største utfordring var tanken på hva som skjulte seg på bunnen av tjernet.

- Jeg visste jeg kom til å fryse. Det var kjølig, men man må tåle slikt, hvis man skal jobbe som modell.

- Det som var mest ubehagelig var å stå i leiren og kjenne plantene og ting som kravlet på bunnen. Jeg prøvde å ikke tenke på hva som var der nede, sier hun til Seher.no.

Maiken sier hun ikke hadde noe problem med å kaste klærne foran «Top Model»-kameraene.

- Det siste jeg tenker på er om jeg må vise meg naken. TV-folkene sa de ville sladde over nakenheten på TV, så jeg stolte på dem. Og slik det har vært så langt, har de holdt avtalen, så de gjør vel det i kveld også.

- Hvis man ikke har en avslappet holdning til at det kan bli mye hud og kropp under en fotoshoot, så har man ikke noe i motebransjen å gjøre,sier hun til Seher.no.

«Top Model» ser du på TV3 mandager kl 20.30.

Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kastet opp før foto-shoot

«TOP MODEL»-SHOOT I VANNET: Claudia Bull. Foto: TV3
TOP MODEL-SHOOT I VANNET: Katarina Barannik Foto: TV3
- TENKTE IKKE PÅ AT JEG VAR NAKEN: «Top Model»-deltaker Maiken Wahlstrøm Nilssen hevder den største utfordringen under fotoshooten var tanken på hva som skjulte seg på bunnen av tjernet... Foto: TV3
«TOP MODEL»-SHOOT I VANNET: Charlotte Isachsen. Foto: TV3
PÅ «TOP MODEL» -FOTOSHOOT: Alexandra Sanneh Stølen. Foto: TV3