<strong>FORNØYDE MED TILVÆRELSEN:</strong> Liv Tyler og forloveden David Garner stresser ikke med bryllup. Foto: NTB Scanpix
FORNØYDE MED TILVÆRELSEN: Liv Tyler og forloveden David Garner stresser ikke med bryllup. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liv Tyler:

- Jeg har ikke noe ønske om å gifte meg

Hollywood-stjernen har vært forlovet i fire år, men har ingen planer om å stå brud.

Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2015 kom den hyggelige nyheten om Liv Tyler (42) hadde blitt fridd til av kjæresten David Garner (42).

«Ringenes Herre»-stjernen takket ja til frieriet, men nå, fire år senere har duoen fremdeles til gode å gi hverandre sine ja. Og skal vi tro Tyler selv, så kommer det ikke til å skje i nærmeste fremtid.

- Jeg elsker å være forlovet, men jeg har egentlig ikke noe ønske om å gifte meg, avslører hun til magasinet Tatler.

- Jeg har alltid følt at ekteskap bør være mer som en gevinst... For å overleve forholdet... Jeg føler alle gjør det bakvendt, sier hun videre.

Den flotte skuespilleren har allerede ett ekteskap bak seg. I 2003, da hun var 26 år gammel, giftet hun seg nemlig med den britiske musikeren Royston Langdon (47), og sammen fikk de sønnen Milo (15). Fem år etter bryllupet var derimot skilsmissen et faktum.

- Det finnes ikke noe verre enn å ha kjærlighetssorg. Det som en fysisk sykdom. Man går gjennom noen uker hvor man tenker: «Jeg er ok, jeg føler meg bedre», men så, plutselig slår det deg fullstendig ut igjen, uttalte 42-åringen etter bruddet fra ektemannen, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

Virvelvind romanse

Det var i 2014 at kjærlighetsryktene for første gang begynte å svirre rundt Tyler og Gardner. Britiske Gardner, som er bestekompisen til David Beckham (44), jobber som manager i underholdningsbransjen.

De to ble introdusert for hverandre via deres felles venn Kate Moss (45) for fem år siden, og varme følelser oppstod raskt.

Bare fire måneder inn i forholdet ble det kjent at Liv var gravid. Sønnen Sailor (4) kom til verden i februar i 2015 ,og året etter fikk de datteren Lula (3) sammen. Gardner har også sønnen Grey (12) med sin ekskone Davina Taylor.

- Det som funker bra i vårt forhold er at vi begge jobber veldig hardt, og vi elsker eventyr. Vi liker at jobbene våre er interessante og annerledes, men i hovedsak så fokuserer vi på familien vår, skrøt trebarnsmoren om samlivet med Gardner til E! News for et par år siden.

- Vi drar avgårde hver for oss, men så kommer vi tilbake igjen sammen, og barna er alltid det viktigste for oss, la hun til.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

☀️ Summer time ☀️

A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Ante ugler i mosen

Liv Tyler er datter av den berømte rockestjernen Steven Tyler (71), men det fant hun ikke ut selv før hun var 11 år gammel.

I barndommen vokste hun nemlig opp med en annen berømt farsfigur, kultartisten Todd Rundgren (71), som moren og modellen Bebe Buell (66) var sammen med mellom 1972 og 1979.

Men da Liv var 11 år, i 1988, fikk hun mistanke om at det ikke var Rundgren som var hennes biologiske far.

Flere besøk fra «Aerosmith»-vokalisten og hans datter Mia Tyler (40), fikk «The Leftovers»-stjernen til å innse hvor like hun og Mia var.

Saken fortsetter nedenfor.

Da Dagbladet Magasinet traff Liv i 2014 fortalte hun hvordan det var å få en «ny» pappa, etter at moren endelig innrømmet at Steven Tyler var hennes egentlige far.

- Da jeg møtte ham, hadde han allerede mistet alt, men også bygget seg opp igjen.

- Jeg har alltid hatt det i bakhodet, og derfor minner jeg meg selv på hvor utrolig takknemlig jeg skal være for alt jeg har oppnådd. Jeg prøver å ikke ta det personlig verken når noen sier hvor fantastisk jeg er - eller når noen misliker meg, fortalte hun til Magasinet den gang.

Steven Tyler gjorde nemlig stor suksess med Aerosmith på 1970-tallet, men etter hvert begynte kokain- og heroinmisbruk å ødelegge for bandet. På midten av 1980-tallet hadde imidlertid samtlige i Aerosmith vært igjennom rusavvenning, og fra 1986 gikk bandets suksess oppover igjen.

Livs mor skal ha valgt å holde farsskapet hemmelig for datteren i en årrekke nettopp for å skåne henne fra farens tunge rusmisbruk.

Vis mer

LES OGSÅ: Rooney raser mot utroskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer