OFFENTLIG KRANGEL: Jan Thomas sparket i 2008 agenten etter at han følte seg dårlig representert, og i etterkant har de to vært alt annet enn perlevenner.
OFFENTLIG KRANGEL: Jan Thomas sparket i 2008 agenten etter at han følte seg dårlig representert, og i etterkant har de to vært alt annet enn perlevenner.Vis mer

- Jeg har ikke noe med ham å gjøre

Jan Thomas og eks-agenten unngår hverandre under TV-innspilling.

SEHER.NO: Bruddet mellom Jan Thomas (43) og hans tidligere agent Friedrich Birkmar (34) skapte offentlig ordkrig sommeren 2008.

Skjellsordene haglet, og kjendissylisten ble blant annet kalt ustabil av sin tidligere manager.

Nå jobber de to sammen i forbindelse med TV-showet "Ja, vi elsker Hollywood", men ifølge VG unngår de hverandre.

- Jeg har ikke noe med ham å gjøre og ønsker heller ikke å bli forbundet med han, sier eks-agenten Birkmar til VG.

TVNorge-produksjonen spilles for tiden inn i Hollywood, hvor Jan Thomas er programleder, mens Birkmar er på plass i kulissene, og i tillegg er en av dem som dukker opp i programmet.

- Jeg er agent og manager til Lillian Müller som denne serien handler om. Jan Thomas er kun programleder. For meg er det et prosjekt som ble avsluttet for lenge siden, forklarer Birkmar til avisen.

Da samarbeidet mellom Birkmar og Jan Thomas to tok slutt i 2008, gikk eks-agenten til sak mot Jan Thomas og krevde omlag 250.000 kroner som følge av misnøye med det økonomiske sluttoppgjøret. Saken endte med forlik mellom partene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Han er PR-kåt og desperat