LAR SEG IKKE PÅVIRKE: - Hva som skjer bak på rommet der, det vet jeg ikke. Det har jo kommet noen reaksjoner, men jeg har som sagt vært med i 59 programmer, sier Tor Fløysvik til Seher.no. Foto: Scanpix
LAR SEG IKKE PÅVIRKE: - Hva som skjer bak på rommet der, det vet jeg ikke. Det har jo kommet noen reaksjoner, men jeg har som sagt vært med i 59 programmer, sier Tor Fløysvik til Seher.no. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg har ikke noe imot en krangel

«Skal vi danse»-dommeren sliter ikke med nattesøvnen foreløpig. Se video!

Publisert
Se video med Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: I forrige uke skapte «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik overskrifter da han gikk til angrep på TV-seerne. Årsaken var at Åsleik Engmark og hans dansepartner Nadya Khamitskaya havnet i danseduell mot Maria Haukaas Mittet og Asmund Grinaker.

Den duellen vant Åsleik og Nadya, men senere viste det seg at Maria og Asmund kom inn igjen i konkurransen ettersom Cecilie Skog og Tobias Karlsson bestemte seg for å trekke seg.

Midt i kaoset tok Tor Fløysvik turen til Polen. Til Seher.no forteller «Skal vi danse»-dommeren at han derfor ikke fikk fulgt skikkelig med i debatten som raste i media.

- Nå har jeg ikke vært i Norge, men det er mulig at det har kommet reaksjoner. Jeg var i Polen i mange dager og fulgte ikke så veldig godt med når jeg var der. Men det er uansett en del av gamet, sier han til Seher.no.

Den erfarne dommeren lar seg ikke påvirke av hva folk mener om hans innsats i dommerpanelet, eller utspillene hans i media for den saks skyld.

- Jeg er, etter 59 «Skal vi danse»-programmer, veldig innerforstått med konseptet. Men jeg har ikke noe imot en liten krangel, jeg. Det er bare strålende at det norske folk har sin egen mening om det som skjer i programmet. Noen ganger er vi veldig enige, andre ganger er det motsatt. Sånn er det bare, mener han.

I lørdagens program valgte Fløysvik å gi Åsleik karakteren 6 for sin quickstep. Trine Dehli-Cleve ga karakteren 10 for samme dans.

- Hvordan er det mulig, Tor?

- Jeg er opprinnelig Trines trener. Og jeg er veldig glad for at hun har utviklet seg siden den gang. Hun har sine egne meninger, mens jeg har mine. Det er ikke noe mer å si om det.

- Finnes det et fasitsvar på hva som er rett?

- Nei, det gjør ikke det. Quickstep er en veldig morsom dans. Hvis man dømmer bare etter underholdningsverdien i en quickstep, kan jeg godt se en høy karakter. Men jeg driver med dette på fulltid og har gjort det i mange, mange år. Da skal det være kvalitet i bunn også, og det fant jeg ikke. Det var for mye armer og bein som var på gale steder til feil tid.

Fløysvik har flere ganger blitt omtalt som «Strenge-Tor» for sine kritiske vurderinger av hva som skjer på parketten. Det har han heller ingen problemer med å takle.

- Jeg har ingen problemer med å sove i natt på grunn av at vi har forskjellige meninger her. Jeg har også blitt kalt både «Tydelige-Tor» og «Trendy-Tor». Jeg er veldig glad for å være tydelig. Jeg synes det er et klart poeng i «Skal vi danse», at jeg sitter her og blir lagt merke til. At folk ikke spør seg hva jeg gjorde her i kveld, forteller han.

- Hender det at det oppstår en spent stemning mellom deg og deltagere du kritiserer?

- Nei, det har jeg aldri merket noe til. Hva som skjer bak på rommet der, det vet jeg ikke. Det har jo kommet noen reaksjoner, men jeg har som sagt vært med i 59 programmer. Det har vært med om lag 60 deltagere i programmet, to av dem har gått til pressen og klaget etterpå. Det er jo ikke akkurat mye. De fleste synes dette er dritgøy, sier Tor Fløysvik til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Antrekket er en katatrofe

Se video med Tor Fløysvik her:[obj:media:9166]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer