- Jeg har ikke mulighet til å være en rebell lenger

Sienna Millers partydager er over.

<strong>TRAVEL HVERDAG:</strong> Sienna Miller har fått et roligere liv etter at hun og skuespilleren Tom Sturridge ble foreldre. Duoen har vært sammen siden 2011.  Foto: Stella Pictures
TRAVEL HVERDAG: Sienna Miller har fått et roligere liv etter at hun og skuespilleren Tom Sturridge ble foreldre. Duoen har vært sammen siden 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2012 skjedde det noe som forandret livet til Hollywood-stjernen Sienna Miller (33) totalt. Hun ble nemlig mor for første gang.

Sammen med forloveden Tom Sturridge (29) fikk hun datteren Marlowe, og nå snakker den «American Sniper»-aktuelle skuespilleren ut om hvordan morsrollen har påvirket livet hennes.

I et intervju med det tyske bladet Myself forteller Miller at datteren har gitt henne stabilitet, og hun har fått et helt nytt syn på livet.

- Å bli mor gjorde meg jordnær. Jeg har funnet roen. Dette er følelser jeg ikke visste om tidligere. Nå er jeg mye mer oppmerksom. Endelig har jeg noe stabilt i livet mitt, sier hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>VANSKEIG KJÆRLIGHET:</strong> Sienna og Jude Law falt hodestups for hverandre, men klarte aldri å få forholdet til å fungrere skikkelig.
VANSKEIG KJÆRLIGHET: Sienna og Jude Law falt hodestups for hverandre, men klarte aldri å få forholdet til å fungrere skikkelig. Vis mer

Morsrollen har også satt en stopper for den harde festingen. Nå fokuserer hun i stedet på karrieren og personlig lykke.

- Jeg har ikke mulighet til å være en rebell lenger. Enten jobber jeg eller så tar jeg meg av datteren min. Når jeg ikke gjør det er jeg bare trøtt. Mine stormfulle dager er forbi. Jeg har slått meg til ro.

Som mor, så datter

Miller hadde i flere år et av-og-på forhold til skjørtejegeren Jude Law (42). De var også forlovet en kort periode, men han endte opp med å være utro med henne.

I tillegg hadde hun en høyprofilert affære med den gifte oljearvingen Balthazar Getty (40), og var også kjæreste med skuespilleren Rhys Ifans (47).

Nå gleder «Alfie»-stjernen seg over å se datteren vokse opp, og hun er sjokkert over hvor mye de allerede har til felles.

- Hun er fremdeles så liten, men jeg tror vi har samme form for humor. Jeg blir alltid like overrasket når jeg innser at hun ler av de samme tingene som meg, forteller hun til bladet.

LES OGSÅ: Jude Law venter barn med 18 år yngre eks-kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer