- Jeg har ikke mistet lysten på sex

Den 88 år gamle TV-stjernen overrasket journalisten under et intervju.

FORTSATT VIRIL: Skuespilleren Betty White hevder hun fortsatt er like lysten på intim kontakt med menn, som da hun var ung. Foto: Stella pictures
FORTSATT VIRIL: Skuespilleren Betty White hevder hun fortsatt er like lysten på intim kontakt med menn, som da hun var ung. Foto: Stella pictures Vis mer
SEHER.NO:  Den 84 år gamle Playboy-sjefen Hugh Hefner har flere ganger avvist at hans høye alder har lagt noen demper på begeistringen for det motsatte kjønn, noe som i det siste skal ha ført til et oppsiktsvekkende forhold med 21-åringen Jenna Bentley.

Nå får Hefner støtte fra uventet hold, nemlig skuepilleren Betty White (88).

White - kjent fra blant annet TV3-serien «Pantertanter» - sier i et intervju med bladet AARP at hun fremdeles er like glad i å være sammen med menn, som da hun var en ung kvinne.

- Om begjær blir mindre med årene? Jeg venter fortsatt på at den dagen skal komme. Mye av det seksuelle begjæret sitter oppe i hodet.

White - som har vært gift tre ganger - avslører at hun alltid har hatt et hett forhold til mennene i livet sitt.

- Jeg giftet meg med min første ektemann fordi vi ville ligge med hverandre. Ekteskapet varte i seks måneder og vi tilbragte seks måneder i sengen, sier hun i intervjuet ifølge People.


88-åringe  tror sier også at hun fortsatt ville hatt sex med sin tredje og foreløpig siste ektemann Allen Ludden - som døde i 1981 - dersom han hadde vært i live.

- Hvis Allen - eller Robert Redford - var i live, ville vi hatt et veldig aktivt sex-liv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg har aldri hatt større sexlyst