Victoria Beckham:

- Jeg har ikke mange venner

Stjernedesigneren forteller at hun likevel ikke blir ensom. 

FÅ VENNER: Victoria Beckham er en av verdens mest berømte kvinner, men røper i et intervju med ELLE at hun har en svært liten vennekrets. Foto: Rex/ NTB scanpix
FÅ VENNER: Victoria Beckham er en av verdens mest berømte kvinner, men røper i et intervju med ELLE at hun har en svært liten vennekrets. Foto: Rex/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Britiske Victoria Beckham (43) ble berømt på 1990-tallet som «Posh Spice» i popgruppa Spice Girls.

Sammen med de fire andre medlemmene gjorde hun enorm suksess over hele verden, og ifølge Page Six er det nå aktuelt med en gjenforening av gruppa - etter at Melanie Brown (41) brøt med ektemannen Stephen Belafonte (41).

Selv om Victoria har et navn de fleste kjenner, ikke minst fordi hun er gift med den tidligere fotballstjernen David Beckham (41), har hun ikke «mange venner». Det røper hun i et intervju med ELLE.

I intervjuet, som siteres av blant annet Harper's Bazaar, forteller Victoria at hun likevel aldri føler seg ensom.

- [Jeg er] omringet av folk jeg virkelig liker å være sammen med, sier stjernen, som fylte 43 år mandag 17. april.

SUPERSTJERNE: Victoria Beckham sammen med skuespiller Jessica Alba på lanseringen av Victorias kolleksjon for Target i Los Angeles lørdag 1. april. Foto: Billy Farrell/ BFA /REX /Shutterstock/ NTB scanpix
SUPERSTJERNE: Victoria Beckham sammen med skuespiller Jessica Alba på lanseringen av Victorias kolleksjon for Target i Los Angeles lørdag 1. april. Foto: Billy Farrell/ BFA /REX /Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

- Jeg tror en ekte venn forstår

Etter at Spice Girls ble oppløst i 2001, har Victoria Beckham skapt seg en karriere som en svært populær motedesigner.

Hun har blant annet vist fram kreasjonene sine på catwalken under moteuken i New York, og nylig ble det kjent at hun har inngått et samarbeid med kleskjeden Target.

STJAL SHOWET: Victoria Beckham stjal fokus fra Olsen-tvillingene på moteprisutdeling i 2015.Vis mer Vis mer

Onsdag ble hun dessuten tildelt den ærefulle OBE-medaljen av prins William (34) på Buckingham Palace. Imidlertid er det altså ikke spesielt mange som får ta del i suksessen hennes.

- Jeg har et veldig nært forhold til søsteren min og en venn jeg gikk på skolen med, og tre eller fire andre i tillegg, sier hun til ELLE, ifølge Harper's Bazaar.

Og i tillegg til å ha en begrenset vennekrets, har ikke Victoria tid til å hygge seg sammen med gode venner spesielt ofte.

- Jeg tror en ekte venn forstår at man ikke kan møte dem så mye som man kanskje vil, siden de også er opptatt. Alle jeg er venner med har en karriere og en familie, forklarer hun i intervjuet.

Sliter med å få venner

Victoria Beckham er for øvrig ikke den eneste kjendisen som innrømmer at hun ikke har en overflod av kompiser og venninner.

Skuespiller Elle Fanning (19), som er kinoaktuell i Norge med «Moderne kvinner», har tidligere fortalt til ELLE at hun sliter med å få nye venner.

- Jeg har få venner. Jeg tre-fire personer som er virkelig nære meg. Jeg blir sjalu når jeg ser folk med mange venner, avslørte hun i januar.

BRUKER MYE TID MED FAMILIEN: Victoria Beckham liker å tilbringe mye tid sammen med ektemannen David og deres fire barn. Foto: NTB Scanpix
BRUKER MYE TID MED FAMILIEN: Victoria Beckham liker å tilbringe mye tid sammen med ektemannen David og deres fire barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også den norske popartisten og tv-profilen Tone Damli (29), har innrømmet at hun synes det er vanskelig å bli kjent med nye mennesker.

- For å si det sånn, det er ikke lett å få nye venner. Jeg er åpen mot nye mennesker jeg møter, men det sitter langt inne å slippe de inn, sa hun til motemagasinet STYLEmag i 2013.

SYNGER:  Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I  «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNN Les mer her: http://www.dagbladet.no/kultur/mikrofonen-til-victoria-beckham-var-skrudd-av-da-hun-sang-med-spice-girls-na-skal-alle-fa-hore-hennes-virkelige-stemme/67447406 Vis mer

Lykkelig familieliv

Selv om Victoria Beckham altså ikke har en stor vennegjeng å lene seg på, finner hun utvilsomt mye glede og støtte i familien sin.

Hun og ektemannen David har nemlig fire barn sammen, og den berømte familien deler ofte bilder og videosnutter av hverandre på sosiale medier.

I anledning Victorias 43-årsdag mandag, delte både David og sønnene Romeo (14) og Cruz (12) søte gratulasjoner på Instagram.

«Gratulerer med dagen til en fantastisk mor, kone og venn. Vi elsker deg. Ha en fantastisk dag, Victoria Beckham» skrev ektemannen til et bilde av kona fra hennes «glansdager» i Spice Girls.

Eldstemann, sønnen Brooklyn (18), ser imidlertid ut til å ha vært fullstendig oppslukt av musikkfestivalen Coachella. De siste dagene har han delt en rekke bilder fra festivalen på Instagram-kontoen sin.

LES OGSÅ: - Kjærlighet ved første blikk finnes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer