- Jeg har ikke mange venner

Jessie J vil heller ha få nære venner enn mange falske.

SELEKTIV: Artisten og låtskriveren Jessie J avslører at det har vært vanskelig å holde på vennskap etter at hun ble berømt, og at familien er veldig viktig for henne. Foto: Simon Earl / Splash News/ All Over Press
SELEKTIV: Artisten og låtskriveren Jessie J avslører at det har vært vanskelig å holde på vennskap etter at hun ble berømt, og at familien er veldig viktig for henne. Foto: Simon Earl / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Jessie J (25), som egentlig heter Jessica Ellen Cornish, kvittet seg nylig med sine mørke lokker.

Nå avslører den talentfulle sangfuglen at hun også har måtte kvitte seg med flere gamle venner etter at hun ble berømt.

- Man må forberede seg på at livet forandrer seg, forteller hun til The Sun.

Jessie J har i tillegg til sin egen sangkarriere gjort det stort som låtskriver, og har blant annet skrevet sanger for Miley Cyrus og Chris Brown.

- Familien min er veldig viktig for meg, men jeg har ikke mange venner, og det synes jeg bare er positivt. Jeg har de vennene jeg trenger og de passer inn i livet mitt, sier hun til nettstedet.

LES OGSÅ: - Har du fått flere sextilbud etter at du klippet deg?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer