LEVER DRØMMEN: Kristian Valen bor i Hollywood med kjæresten Shila. Men noe barn er det ikke snakk om. Foto: Stella Pictures
LEVER DRØMMEN: Kristian Valen bor i Hollywood med kjæresten Shila. Men noe barn er det ikke snakk om. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har ikke lyst på barn

Snakker ut om forholdet til sin 20-årige kjæreste.

SEHER.NO: Komikeren og artisten Kristian Valen (35) bor for tiden i åsen i Vest-Hollywood sammen med kjæresten Shila Amini. Til VG snakker han åpenhjertig ut om forholdet, og forteller at han ikke kunne tenke seg å bli pappa.

- Jeg har ikke lyst på barn. Men nå har jo forskningen kommet så langt at jeg kan fryse ned ting hvis det skulle forandre seg. Slik det er nå, så har jeg uansett ikke tid til deg. Jeg har knapt nok tid til kjæreste og familie, og skulle det komme et barn, så er det viktig at jeg kan gi den pluggen 100 prosent av tiden min, sier Valen til VG.

Valen og Amini har vært et par i ni måneder. Amini forteller at det ikke alltid er like lett å bo sammen med den norske kjendisen.

- Han kan være krevende å bo med. Men jeg visste hva jeg gikk til. Likevel er vi veldig flink til å lese hverandre, og jeg vet når han bare vil være for seg selv og jobbe, sier Amini til avisen.

35-åringen forteller at han har vanskeligheter med å slappe av. Det er grunnen til at han ved flere anledninger har blitt lagt inn på sykehus, når det har stått på som verst. Men samtidig føler han at han har føttene godt plantet på jorda.

- Jeg er glad jeg er oppvokst med janteloven og dermed har bena på jorden. Her i Los Angeles skulle det nesten vært litt mer jantelov, sier Kristian.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi vet at Michael ville elsket Kristian og hans talent