VIL IKKE: Tre ganger har Sissel Kyrkjebø takket nei til å være med i det populære TV-programmet  «Hver gang vi møtes». Foto: FameFlynet
VIL IKKE: Tre ganger har Sissel Kyrkjebø takket nei til å være med i det populære TV-programmet «Hver gang vi møtes». Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg har ikke lyst, for å være helt ærlig

Sissel Kyrkjebø har blitt spurt om å delta i «Hver gang vi møtes» hvert år, men tviler på at det er noe for henne.

SEOGHØR.NO: Artistene har nærmest stått i kø for å bli med i TV-suksessen «Hver gang vi møtes», men det finnes også noen som ikke lar seg friste.

En av artistene som har stått høyt på ønskelisten til TV 2, er Sissel Kyrkjebø.

I et intervju med VG forteller sangfuglen at hun har blitt spurt om å være med hvert år, men at det ikke føles riktig for henne.

- Jeg har ikke lyst, for å være helt ærlig. Jeg ser jo underholdningsverdien av programmet, men magefølelsen min sier nei, det er ikke noe for meg, sier hun til avisa.

Den nygifte tobarnsmoren avslører også at hun ikke har fulgt med på TV 2s store TV-satsning.

– Nei, jeg ser ikke så mye på TV, jeg.

Mens flere av artistenes karrierer har fått en ekstra oppblomstring etter sin deltakelse i programmet, fortalte Anne Grete Preus (56) nylig at hun ble sykemeldt da hun var ferdig med innspillingen i fjor.

- Det skjedde noe som førte til at jeg følte at jeg ikke var i stand til å gjøre en god nok jobb. Det ble på en måte til litt onde sirkler, sa hun til VG, uten ønske om å utdype saken.

LES OGSÅ: Her er neste års «Hver gang vi møtes»-deltagere