ÆRLIG: Natalie Sæther hevder hun ikke løy ovenfor missegeneral Geir Hamnes når det gjaldt nakenbildene i Vi Menn.
ÆRLIG: Natalie Sæther hevder hun ikke løy ovenfor missegeneral Geir Hamnes når det gjaldt nakenbildene i Vi Menn.Vis mer

- Jeg har ikke løyet!

Disket Frøken Norge-deltager slår tilbaker mot missegeneral.

SEHER.NO: Seher kunne mandag melde at Frøken Norge-deltager Natalie Sæther (23) er disket fra missekonkurransen fordi hun tidligere har stilt opp lettkledd i herrebladet Vi Menn.


Hele fire jenter fra årets konkurranse er så langt blitt disket som følge av nakenbilder.


I forbindelse med diskvalifiseringen av Sæther uttrykte missegeneral Geir Hamnes ovenfor Seher at han er svært skuffet over Sæther og mener hun har holdt han for narr hele tiden.


- Jeg er veldig skuffet over Natalie. Hun sa til meg senest i helgen at bildene hun har stilt opp for i Vi Menn ikke viste noe som helst. At de var helt uskyldige. Det er ingen tvil om at hun har jugd til oss og at hun vet at hun har brutt reglene, sa Hamnes til Seher.no.


Les også: Nytt nakensjokk i Frøken Norge


Sæther, som vant  "Månedens kandidat" -kåringen i august og Se og Hør-konkurransen "Norges mest sporty", mener selv at hun ikke har brutt noen regler.


- Jeg har vært ærlig om dette fra begynnelsen, og jeg har sagt fra til missegeneral Geir Hamnes om at jeg har stilt opp i Vi Menn, men han ville gjerne ha meg med videre i konkurransen, sier Sæther til Seher i en e-post, og legger til:

- Hvorvidt bildenes karakter er av den grad at han synes de er uakseptable for reglene i konkurransen, skulle han vel strengt tatt ha funnet ut av det tidligere. Jeg nekter å ha på meg at jeg har løyet, da jeg er en person med sterk integritet, ærlighet veier tungt hos meg.


Sæther synes det er rart at missegeneralen ventet så lenge med gårsdagens utspill.


- Hvorfor har  han ventet så lenge med å komme med dette? Er det et forsøk på å skaffe seg mediadekning for kommende Frk. Norge konkurranser? Jeg har mine mistanker og flere med meg, skriver hun i en epost til Seher.

23-åringen mener missekonkurransen bærer preg av mye hykleri og dobbeltmoral, likevel innrømmer hun at hun angrer på Vi Menn bildene.

- En annen side av denne konkurransen er det hykleriet og dobbeltmoralen som ligger bak. Mine bilder i Vi Menn er strengt tatt ikke verre enn en bikiniparade på podiet i en Frk. Norge konkurranse. Vi Menn er så vidt jeg vet ikke et pornoblad. Når dette er sagt, så må jeg si at jeg angrer på at jeg har stilt opp i Vi Menn, og jeg vil advare andre unge jenter mot å stille opp på slike bilder. Dere kan ta min opplevelse av dette som et eksempel på hvorfor, avslutter Natalie Sæther.

Den diskede missen legger til at hun ønsker å takke alle dem som har støttet henne i denne perioden.


Også deltakerne Cathrine Holtlien (19), Janette Walstad (21) (ekstern link) og Anita Cecilie Lindvall (21) (ekstern link) ble diskvalifisert fra konkurransen etter at det ble kjent at de har stilt opp på nakenbilder for bladet.


LES OGSÅ: - Nytt nakensjokk i Frøken Norge