Vendela Kirsebom:

- Jeg har ikke ligget med ham

Den tidligere supermodellen har vært på date med en verdensstjerne.

STJERNEDATE: Vendela Kirsebom har vært på en date med verdens mest ettertraktede ungkar. Foto: Sara Johannessen Meek / NTB
STJERNEDATE: Vendela Kirsebom har vært på en date med verdens mest ettertraktede ungkar. Foto: Sara Johannessen Meek / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere supermodell Vendela Kirsebom (55), som i senere tid har vært å se i en rekke norske TV-programmer, ble verdenskjent da hun var avbildet på forsiden av Sports Illustrateds Swimsuit Issue i 1993.

Det skjøt fart på karrieren, og i årene etter markerte hun seg som modell og TV-personlighet - både i inn- og utland.

Gjennom modellkarrieren var Vendela blant annet bosatt i Los Angeles i en periode, der hun hadde flere møter med store verdensstjerner. Der var hun også på date med det som en gang var verdens mest ettertraktede ungkar.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Har ikke ligget med Clooney

Denne uken gjestet hun podkasten «Suksess med Jan Thomas». Der kommer duoen, som også er gode venner på privaten, inn på karrieren hennes. I samtalen trekker de frem en hendelse som kanskje har gått i glemmeboken for mange.

Vendela Kirsebom var en gang i tiden på date med en av verdens største stjerner - George Clooney (60).

PÅ DATE: Vendela og George var på en date på 90-tallet. Det ble imidlertid ikke noen flere møter etter det. Foto: S. Granitz/WireImage
PÅ DATE: Vendela og George var på en date på 90-tallet. Det ble imidlertid ikke noen flere møter etter det. Foto: S. Granitz/WireImage Vis mer

- Jeg har ikke ligget med George Clooney, kan hun likevel påpeke i podkastepisoden.

Overfor Se og Hør kan modellen fortelle at daten skjedde «way back». Duoen ble først introdusert for hverandre fordi de hadde samme agent.

- Det er way back, og da traff vi hverandre først på Planet Hollywood. Så var vi ute og spiste, men det var ikke helt riktig. Det er kanskje andre som synes vi kunne passet sammen, men det var ikke sånn i våre hoder, egentlig.

BOMBE: I sesong en av «Sofa» snakket Vendela Kirsebom om den gangen modellbyrået hennes mottok en bombe på grunn av henne. Video: TV 2 Vis mer

- Ikke interessert

Videre forteller Vendela at daten skjedde i perioden hvor Clooney spilte i suksesserien «ER», eller «Akutten» på norsk. Serien ble vist mellom 1994 og 1999. De skal også ha hatt flere felles venner.

- Han er en super hyggelig type, men jeg var på en annen planet. Jeg var bare ikke interessert, men han var veldig hyggelig, forsikrer hun.

Se og Hør har naturligvis ikke forsøkt Clooney for en egen kommentar til denne saken. Skal vi tro Vendela, er det kanskje like greit.

SUPERMODELL: I 1993 prydet Vendela Kirsebom forsiden av Sports Illustrated Swimsuit Issue. Foto: HO/Reuters/NTB
SUPERMODELL: I 1993 prydet Vendela Kirsebom forsiden av Sports Illustrated Swimsuit Issue. Foto: HO/Reuters/NTB Vis mer

- Jeg tror ikke han hadde tenkt en tanke på det hvis noen hadde spurt ham om det i dag. Vi har ikke møtt hverandre igjen. Jeg tror vi holdt kontakten et par ganger, men det var ikke noe mer enn det.

- Jeg synes det er veldig gøy at folk spør meg om det fortsatt! Til og med Lothe (Leif Einar Lothe journ.anm.) har spurt, selv om han sikkert ikke vet så godt hvem George er, ler hun videre.

LINDMO: Flere tror fremdeles at kjæresteparet Petter Pilgård og Vendela Kirsebom er et stunt. Her svarer de på anklagene. Video: Lindmo / NRK Vis mer

Store stjernemøter

55-åringen har gjennom karrieren møtt flere av verdens største stjerner - unge som gamle. På spørsmål om hvem som er den kuleste hun har møtt, er det imidlertid ikke den klassiske «Hollywood-kjekkasen» hun trekker frem.

- Det er et eller annet med mennesker som har et budskap som de brenner for. Jeg liker mennesker som har gjort noe, så jeg tror jeg heller ville trukket frem Kofi Annan, Desmond Tutu eller Nelson Mandela.

Hun fortsetter:

- Jeg møtte også Bill Clinton lenge før alle historiene om ham begynte å komme ut, og jeg synes han var ekstremt inspirerende og fantastisk. Det var før han hadde bestemt seg for å bli president, og jeg møtte ham på middag. Det var veldig spennende å høre på alle historiene han fortalte.

UHYGGELIG: Vendela Kirsebom vurderte å gi seg som modell etter et ubehagelig møte med sangstjernen Julio Iglesias. Vis mer

Mest sexy

Det er likevel ikke tvil om hvem som er den virkelig store kjærligheten i Vendelas liv. Uten snev av tvil i stemmen sier hun:

- Jeg må jo bare si: Den mest sexy mannen i hele verden er Petter. Det er han hjertet mitt brenner for.

Vendela og Petter Pilgaard (41) forlovet seg på romantisk vis i Sør-Afrika i 2019. De siste årene har derfor gått med til bryllupsplanlegging, og endelig har den store dagen begynt å nærme seg.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette fikk ikke seerne se. Her forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Vi er i full gang, nå skjer det! Det er kjempeherlig og gøy. Ting har endelig åpnet opp og alt blir mye lettere. Vi har prøvd å planlegge lenge, men det har vært kjempevanskelig. Nå blir det vår, og nå blir det bryllup, avslutter hun.

George Clooney er i dag gift med Amal Clooney (44). Sammen har de tvillingene Alexander og Ella (4).

LES OGSÅ: Fikk guttedrømmen oppfylt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer