- Jeg har ikke kysset en gutt siden jeg var 12

Frida måtte bryte sine egne grenser foran «Top Model»-kameraene.

SEOGHØR.NO: Deltagerne i TV3s realityserie «Top Model» har tidligere blant annet måttet forsøke å posere med en slange i årets sesong.

Likevel blir imidlertid jentene paffe når de får vite hva som er utfordringen i mandagens program.

Den kjente norske Hollywood-regissøren Reinert K. Olsen - best kjent som Ray Kay - ber nemlig jentene gjøre audition for en oppdiktet tyggegummireklame. Som en del av auditionen må de kysse en mannlig modell.

- Har ikke kysset en gutt siden jeg var 12!

GJESTEDOMMER: Den norske videoregissøren Ray Kay (t.v.) har tidligere jobbet med stjerner som  Beyonce Knowles og Britney Spears. I mandagens episode hjelper han Top Model-jentene med tips om hvordan de kan slå igjennom i Hollyowood. Foto: TV3
GJESTEDOMMER: Den norske videoregissøren Ray Kay (t.v.) har tidligere jobbet med stjerner som Beyonce Knowles og Britney Spears. I mandagens episode hjelper han Top Model-jentene med tips om hvordan de kan slå igjennom i Hollyowood. Foto: TV3 Vis mer

Det blir en ekstra stor overraskelse for Frida Børli Solaker (20) - som tidligere i årets «Top Model»-sesong har fortalt åpent om sin lesbiske legning.

- Jeg har ikke kysset en gutt siden jeg var 12! Jeg får heller forestille meg Triana Iglesias,sier hun til de andre deltagerne.

Saken fortsetter under bildet.Etter at auditionen er gjennomført, legger hun ikke skjul på at hun synes kysset med den ukjente mannen ble en pinlig opplevelse.

- Det er flaut. Jeg kunne godt vært foruten for det kysset. Jeg synes det bare blir kleint. Hvorfor skal man gjøre det? Hva er så «refreshing» med det? sier hun til kameraene.

Får ros for kyssingen

ÅPEN OM LEGNINGEN: Frida Børli Solaker har tidligere i årets «Top Model» fortalt åpent om sin lesbiske legning. Foto: TV3
ÅPEN OM LEGNINGEN: Frida Børli Solaker har tidligere i årets «Top Model» fortalt åpent om sin lesbiske legning. Foto: TV3 Vis mer

Overraskelsen blir imidlertid stor når Frida får vite at den mannlige modellen røper at han synes hun var den av jentene som er flinkest til å kysse.

- Det er jo litt ironisk. Det er vel sånn med oss lesbiske at vi legger litt mer i det enn de andre, sier hun og smiler.

«Top Model» ser du på TV3 mandager kl 20.30.

LES OGSÅ: Top Model-Amalie fikk beskjed om at hun var for tjukk