- Jeg har ikke jogget en meter etter fødselen

De nybakte kjendismødrene Nadya Khamitskaya og Ellen Arnstad haster seg ikke tilbake i form, men ser likevel fantastiske ut.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld strålte Nadya Khamitskaya (30) og Ellen Arnstad (46) på den røde løperen under Cosmo Beauty Awards. De to er gode venninner og utvekslet erfaringer som nybakte mødre. I desember ble den tidligere Henne-redaktøren mor for tredje gang til en liten jente, og «Skal vi danse»-Nadya fødte en gutt i midten av mars.  

- Det er min første fest etter fødselen, og det gleder jeg meg til. Pappaen er barnevakt og jeg er ute og skal slå ut håret. Akkurat nå er jeg i lykkerus og koser meg med min lille familie, sier Nadya til Seoghør.no.

De to flotte damene er allerede tilbake i designerkjolene, men forteller at de ikke stresser med å komme tilbake i form etter fødselen.

- Begge to har trent og vært i kjempegod form før fødselen. Jeg tror magen forsvinner fortere når du er i godt trent før du blir gravid, sier Khamitskaya.

Arnstad forteller at hun ikke la på seg så mye under svangerskapet og at trening ikke er førsteprioritet i månedene etter fødselen.

- Å føde er en tøff øvelse og kvinner må ta den tiden det tar. Det viktigste er fokus på babyen, og det er det universet man er i når man har fått et barn. Så får man ta trening når det passer. Jeg har ikke jogget en meter siden jeg fikk barn.

46-åringen har to sønner fra før og ble voksen mamma til lille Gabrielle (3 mnd), som kom til verden under svært tøffe omstendigheter.

- Hun ble født med keistersnitt i uke 34 og fikk en dramatisk komplikasjon etter fødselen. Jeg holdt på å dø på sykehuset. Det var en veldig tøff start og jeg var syk veldig lenge. I dag går det heldigvis veldig bra med både meg og barnet.  
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg leter etter norsk kjæreste   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer