- Jeg har ikke hørt noe fra TV 2

Den svenske TV-stjernen venter på en telefon fra den norske «Skal vi danse»-redaksjonen.

VISTE SEG FREM;: Aylar Lie og Egor Filipenko imponerte på dansegulvet i fjorårets «Skal vi danse». Snart begynner castingen til den neste utgaven av programmet. Foto: Scanpix
VISTE SEG FREM;: Aylar Lie og Egor Filipenko imponerte på dansegulvet i fjorårets «Skal vi danse». Snart begynner castingen til den neste utgaven av programmet. Foto: Scanpix Vis mer
Hvilke kjendiser ønsker du å se på parketten i høstens «Skal vi danse» på TV 2? Si din mening i avstemmingen til høyre!

SEHER.NO: I november i fjor ble det klart at det var Åsleik Engmark og hans dansepartner Nadya Khamitskaya som gikk til topps i «Skal vi danse» på TV 2. Like etterpå kunne Seher.no avsløre at den svenske TV-stjernen Anna Anka kan være aktuell som deltager i den norske versjonen av programmet høsten 2011.

Den gang innrømmet også Anka til Seher.no at Tobias Karlsson, som i høst danset med Cecilie Skog, har forsøkt å overtale henne til å være med i svenske «Let's dance».


Det bekreftet Tobias også selv.

- Jeg vil selvfølgelig at Anna Anka skal være med i «Skal vi danse». Jeg tror at hun er en utrolig spennende dame å ha med i den svenske versjonen av programmet. Jeg tror hun kunne gjort det veldig, veldig bra. Hun har jo kroppen til det, hun har fysikken - og hun er så målrettet, sa Karlsson, som er god venn med den profilerte Hollywoodfruen.

Samtidig understreket han at han skulle forhøre seg om mulighetene for at hun kunne bli en del av deltagerlisten i Norge. Så langt har derimot Anka selv vært taus om saken.

Fram til nå.

- Jeg har ikke hørt noe fra norske TV 2, sier Anna Anka til Seher.no.

- Hvordan stiller du deg til et eventuelt tilbud om å være med i norske «Skal vi danse»?

- Jeg ville elsket å gjøre en TV-opptreden i Norge, innrømmer hun.

Fra før av er det kjent at den norske Eurovision-vinneren Alexander Rybak i år er en del av den svenske versjonen av programmet, «Let's dance». Nå gjenstår det altså å se om produksjonen i Norge vil tørre å gjøre det samme som nabolandet - bare motsatt vei.

Presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, forteller til Seher.no at ingen deltagere ennå er klare for høstens danseshow i Nydalen.

- Castingen er ikke i gang ennå, men vi regner med å starte opp tidlig vår med å ta kontakt med kjendiser i alle kategorier for høstens sesong av «Skal vi danse», erkjenner Berge, som ikke vil uttale seg om hvorvidt Anna Anka er på listen over ønskede deltagere.

- «Skal vi danse»-redaksjonen har som alltid mange ideer på hvem de ønsker seg på parketten i høst. Hvilke navn som står på ønskelisten røper vi så klart ikke,  sier hun hemmelighetsfullt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg ønsker meg flere barn