SINGEL: Jennifer Lawrence ønsker seg kjæreste. Her er hun på premieren av filmen Red Sparrow i London sist måned. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Jennifer Lawrence ønsker seg kjæreste. Her er hun på premieren av filmen Red Sparrow i London sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lawrence:

- Jeg har ikke hatt sex på veldig lenge

Filmstjernen avslører bakteriefobi.

Publisert

(Se og hør): Jennifer Lawrence (27) en av verdens mest ettertraktede skuespillere i Hollywood.

Hun ble globalt kjent etter rollen som Katniss Everdeen da den første «Hunger Games»-filmen kom ut i 2012. Etter det har det gått slag i slag for den talentfulle jenta.

Den enorme suksessen på det store lerretet har også gjort henne til et sex-symbol, men skal vi tro henne selv så går det likevel trått med kjærlighetslivet.

Saken fortsetter nedenfor.

PROVOSERER: Under innspilling på Hawaii skal Jennifer Lawrence ha brukt hellige steiner til å klø seg på rumpa. Dette fortalte hun under forrige ukes sending av Graham Norton Show. Video: BBC Vis mer

- Sex er farlig

Den morsomme og lite selvhøytidelige stjernen er kjent for sine munnrappe kommentarer, og nå avslører Jennifer at hun har så stor angst for å bli smittet av kjønnssykdommer at hun tvinger aktuelle partnere til å teste seg før hun i det hele tatt vurderer å gå til sengs med dem.

- Jeg har det i kjeften, men følger ikke opp. Jeg snakker alltid som om jeg ønsker å komme i buksene på menn, men sannheten er at når jeg ser tilbake på min seksuelle historie, så har det alltid kun vært med kjærestene mine, forteller hun til The Sun, ifølge Daily Mail.

Lawrence, som har vært singel siden november i fjor, sier også at hun hater fysisk kontakt, inkludert det å hilse på folk ved å ta dem i hendene, fordi hun er redd for å bli syk. Men aller mest frykter hun sex.

- Jeg snakker som om jeg liker det, men jeg gjør virkelig ikke det. Jeg er livredd for bakterier. Jeg har klart meg så langt uten å få en kjønnssykdom, men sex er farlig, hevder hun, ifølge nettstedet.

- Hvis jeg stod i fare for å kunne få en kjønnssykdom hadde leger allerede vært involvert. Så redd er jeg for bakterier.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJERESTEN: I rundt ett år var Jennifer kjæreste med regissøren Darren Aronofsky. Her sammen på New York-premieren av filmen «Mother!» i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJERESTEN: I rundt ett år var Jennifer kjæreste med regissøren Darren Aronofsky. Her sammen på New York-premieren av filmen «Mother!» i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Drømmer om kjæreste

Likevel er 27-åringen klar for å finne seg en kjæreste ettersom hun synes singellivet er tøft.

- Jeg er ikke i et forhold nå. Jeg vil gjøre det helt klart at jeg ikke har hatt sex på veldig lenge. Jeg vil gjerne være i et forhold, men det er hardt der ute.

I oktober i 2016 det ble kjent at Jennifer hadde forelsket seg i den 21 år eldre filmskaperen Darren Aronofsky (48), som står bak filmer som blant andre «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah».

Men etter kun ett år gikk de hver til sitt.

Tidligere har den flotte skuespilleren også datet Coldplay-vokalisten Chris Martin (40) og skuespiller-kollega Nicholas Hoult (28).

LES OGSÅ: - Romansen skaper full splid i Hollywood

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer