Bianca Ingrosso:

- Jeg har ikke hatt det bra

Bianca Ingrosso beskyldes for bilderetusjering. Nå svarer hun på den krasse kritikken.

REFSES: Bianca Ingrosso har de siste dagene stått i en kritikkstorm i sosiale medier. Foto: Skjermdump/Instagram
REFSES: Bianca Ingrosso har de siste dagene stått i en kritikkstorm i sosiale medier. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Bianca Ingrosso (27) har opp gjennom årene opparbeidet seg en enorm følgerskare i sosiale medier, og per nå har hun imponerende 1,3 millioner følgere på Instagram. Dette har dog også ført til at hun ved flere anledninger har måttet stå i en rekke kritikkstormer.

Nok en gang koker det rundt 27-åringen, som nå blir beskyldt for å ha retusjert bildene hun nylig la ut av seg selv. Samtlige av følgerne hennes bet seg nemlig merke i spesielt én detalj.

Nå svarer Ingrosso på kritikken en gang for alle.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Du vekker falske idealer

Søndag publiserte Ingrosso to bilder av seg selv mens hun poserte i en sort, lang kjole med glitrende smykker ved siden av en hest. Det var imidlertid den smale midjen til influenseren som vekket mest oppsikt.

Flere av kommentarene lyder som følgende:

«Du er allerede slank ... hvorfor retusjerer du bilder? du skaper falske idealer hos unge jenter.. og alle som nå sier at det ikke er slik er dumme. Alle kan se at bildene er retusjert», skriver en av følgerne.

«Jeg lover at disse bildene er Photoshoppet», følger en annen opp med.

«Det er skummelt at så mange av dere går på denne bilderetusjeringen. Så mange unge jenter som lider av anoreksi og bulimi. Å så legge ut bilder som dette hvor det er helt unaturlig å se slik ut er et forferdelig slag for disse ungjentene. At det viktigste i dag handler om OVERFLATEN og det indre blir mindre og mindre viktig (...)», skriver en tredje.

Nå kan det riktignok se ut som at Ingrosso har fått nok.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

- Gått ned i vekt

Mandag tok den svenske influenseren til Instagrams historiefunksjon og svarte på den krasse kritikken. Der la hun ikke skjul på at hun har fått med seg de stygge kommentarene fra følgerne sine.

«Jeg ser alle de motbydelige kommentarene deres. Jeg har alltid hatt en veldig liten og smal midje, og jeg har ikke hatt det bra på flere måneder noe som dessverre resulterer i at jeg har gått en del ned i vekt», skrev Ingrosso, mens hun avkreftet at hun har retusjert bildene.

SVARER: Bianca Ingrosso svarer på beskyldningene fra følgerne sine om bilderedigering. Foto: Skjermdump/Instagram
SVARER: Bianca Ingrosso svarer på beskyldningene fra følgerne sine om bilderedigering. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

27-åringen følger opp med at hun har slitt med et blødende magesår i flere år, noe som også har resultert i at hun har gått ned i vekt.

«Så nei. Det er muligens en vond følelse du ser i vekttapet mitt og ikke redigering. Så alle kjerringer kan ligge unna nå», avsluttet hun.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Positiv respons

Etter at Ingrosso svarte på kritikken, fikk hun mye positiv respons fra følgerne sine, og dagen etter benyttet hun anledningen til å takke for de fine og støttende kommentarene.

«Vil bare si tusen takk for alle de hyggelige kommentarene jeg fikk etter det jeg la ut i går. Dere løfter meg og finnes der når jeg trenger det som mest og dere forstår nok ikke selv hvor mye dere betyr», skriver hun, og fortsetter:

TAKKNEMLIG: Etter kritikken fikk Bianca Ingrosso mye positiv respons fra følgerne sine. Foto: Skjermdump/Instagram
TAKKNEMLIG: Etter kritikken fikk Bianca Ingrosso mye positiv respons fra følgerne sine. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

«Nok en gang er dette et bevis på at man aldri vet hva som ligger bak oppførsel, vektnedgang osv... og at man da aldri skal kommentere noen andre sin kropp med mindre det er 100 prosent velment».

Avslutningsvis legger hun til at hun gjerne skulle ønske at hun kunne være et forbilde som alltid er frisk, glad og positiv, men at det er vanskelig da livet ikke er slik.

LES OGSÅ: Får nettet til å koke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer