Bianca Ingrosso:

- Jeg har ikke hatt det bra

Bianca Ingrosso beskyldes for bilderetusjering. Nå svarer hun på den krasse kritikken.

REFSES: Bianca Ingrosso har de siste dagene stått i en kritikkstorm i sosiale medier. Foto: Skjermdump/Instagram
REFSES: Bianca Ingrosso har de siste dagene stått i en kritikkstorm i sosiale medier. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Bianca Ingrosso (27) har opp gjennom årene opparbeidet seg en enorm følgerskare i sosiale medier, og per nå har hun imponerende 1,3 millioner følgere på Instagram. Dette har dog også ført til at hun ved flere anledninger har måttet stå i en rekke kritikkstormer.

Nok en gang koker det rundt 27-åringen, som nå blir beskyldt for å ha retusjert bildene hun nylig la ut av seg selv. Samtlige av følgerne hennes bet seg nemlig merke i spesielt én detalj.

Nå svarer Ingrosso på kritikken en gang for alle.

- Du vekker falske idealer

Søndag publiserte Ingrosso to bilder av seg selv mens hun poserte i en sort, lang kjole med glitrende smykker ved siden av en hest. Det var imidlertid den smale midjen til influenseren som vekket mest oppsikt.

Flere av kommentarene lyder som følgende:

«Du er allerede slank ... hvorfor retusjerer du bilder? du skaper falske idealer hos unge jenter.. og alle som nå sier at det ikke er slik er dumme. Alle kan se at bildene er retusjert», skriver en av følgerne.

«Jeg lover at disse bildene er Photoshoppet», følger en annen opp med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer