VINNER: Her er Kjetil Rekdal og kona Ane Guro Skaare-Rekdal på vei til bankett etter cupgullet i 2009.  Foto: Stella Pictures
VINNER: Her er Kjetil Rekdal og kona Ane Guro Skaare-Rekdal på vei til bankett etter cupgullet i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har ikke hatt behov for en skulder å gråte på

Aalesund-trener Kjetil Rekdal påstår at han aldri har hatt noen nære venner.

Publisert
SEHER.NO: På søndag kan Aalesunds-trener Kjetil André Rekdal (43) gjenta suksessen fra cupfinalen i 2009, og bringe cupgullet hjem til Color Line-stadion i Ålesund.

I et intervju med VG Helg forteller fotballtreneren åpent ut om at han ikke har noen nære venner, selv om han ser på flere bekjente som «gode samtalepartnere».

- Det er bevisst. Jeg har ikke hatt noe behov for en skulder å gråte på. Jeg har stort sett bestandig måtte ordnet opp selv. Jeg har gode samtalepartere, men ingen kompiser helt innpå meg. Ingen innfor huden, sier han i intervjuet.

Tidligere i år mistet Rekdal svogeren Annan Forbes Hennie, broren til Aksel Hennie, i en fallskjermulykke på Jarslberg flyplass i Tønsberg. Selv om livet går videre for fotballtreneren, er han og familien fremdeles berørt av den tragiske hendelsen.

- Min hverdag går videre. Men det er klart det har skjedd noe med min søsters hverdag. Og den er fryktelig tung. Det er dramatisk, for å være helt ærlig. Men vi andre er så klart påvirket av det også. Det var et vanvittig slag. Bryllup, fødsler og dødsfall på kort tid, sier han i intervjuet.

For 43-åringen, som hadde sin egen fotballspillerkarriere da han var i 20-årene, hadde det ikke gjort noe om han selv kunne vært utpå banen og sparket ball. Men alderen ha ifølge treneren innhentet ham.

- Jeg skulle gjerne vært utpå selv, men jeg er for gammel og ikke god nok. Jeg savner det å spille fotball på høyt nivå. Det nest største er å være trener. Så er det bare den forbanna streken man ikke har lov å tråkke over, sier han til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Johnny Depp var døden nær i flystyrt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer