- Jeg har ikke hatt ansiktsløftning!

Kate Gosselin nekter for at hun har lagt seg under kniven.

FØR OG NÅ: Bildet til høyre av Kate Gosselin har ført til rykter om at hun skal ha hatt en ansiktsløftning. Realitystjernen nekter for at hun har operert seg.  Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Bildet til høyre av Kate Gosselin har ført til rykter om at hun skal ha hatt en ansiktsløftning. Realitystjernen nekter for at hun har operert seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Realitystjernen Kate Gosselin (36) er kjent som åttebarnsmoren fra TV-serien «Kate plus 8» der hun ofte løper etter sin store ungeflokk. Da serien gikk på amerikansk TV, måtte Kate tåle kritikk i amerikansk media på grunn av utseende. Den siste tiden derimot har Gosselin sett betraktelig flottere ut, noe som har ført til spekulasjoner om at hun har lagt seg under kniven.

- Alle sier at jeg har hatt en ansiktsløftning, men det har jeg ikke (Jeg er bare 36 år!!!), skriver hun på bloggen sin CouponCabin.com.

Amerikanske medier skrev også at åttebarnsmoren er avhengig av solarium for å opprettholde utseende, noe realitystjernen tar helt med ro.

- Alt snakket om at jeg ser ung og uthvilt ut tar jeg som en kompliment! Takk skal dere ha, skriver hun videre.

Gosselin og hennes daværende ektemann Jon ble berømte da de lot et kamerateam følge dem i TV-suksessen «Jon & Kate plus 8». Paret skilte seg for to år siden, og Kate har omsorgen for de åtte barna.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå lever hun på matkuponger   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer