- Jeg har ikke grått noen tårer

Nå bryter «Paradise Hotel»-Victoria endelig tausheten etter en uke med kritikk og hets.

SNAKKER UT: - Jeg nekter å la meg knekke av dette, sier Victoria Norrman om de tøffe personangrepene hun har blitt offer for etter at realityserien «Paradise Hotel» begynte å gå på TV3. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SNAKKER UT: - Jeg nekter å la meg knekke av dette, sier Victoria Norrman om de tøffe personangrepene hun har blitt offer for etter at realityserien «Paradise Hotel» begynte å gå på TV3. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakeren Victoria Norrman (20) har hatt en tøff tid, etter at hun gjorde comeback i TV3s skandaleombruste realityserie, men nå slår modellen tilbake.

- Jeg var forberedt på at mange seere lar seg rive med, fordi de ikke klarer å skille serien fra virkelighet, men jeg er overrasket over at så mange av deltakerne fortsetter å spinne videre på ting som skjedde der inne.

- Inne på hotellet gjorde vi alle en avtale om at vi ikke skulle bry oss om det som kom fram på TV, når serien begynte i Norge, sier hun eksklusivt til Seher.no.

Tidligere har hun av mange blitt gjort ansvarlig for å ha fått ut både Daniel Hamnes (23) og sin bestevenninne Karoline Berget (21), og torsdag beskyldte hennes tidligere romkamerat Petter Holmbakken (22) henne for å være «en snik», da han måtte reise hjem fra skandalehotellet.

- Det at jeg fikk skylden for å sende hjem Petter, synes jeg var sterkt overdrevet. Det var Patrick (Nygård, red.anm) som tok valget om hvem han ville stille seg bak, sier hun til Seher.no.

Kyssescener med Emil Løvstad (20) på hotellet denne uken bak deres partneres rygg, har også ført til at sinte seere har stemplet henne som «hore» og «tøs» på hennes egen blogg, og Paradise-romkameraten Stian Claudi Reinung (20) sa at han ikke har kjent igjen jenta på TV-skjermen fra den han delte rom med.

- Jeg ante ikke at hun var så falsk. Slik jeg opplevde Victoria inne på hotellet, var hun en søt og snill jente, og jeg trodde hun sa alt til meg. Hun har vært flink til å spille spillet, men har ikke tenkt på at oppførselen hennes kunne føre til reaksjoner når serien begynte å gå på TV, sa Stian.

Hamnes-angrep
Den foreløpig siste Paradise-deltakeren til å kritisere Victoria er Daniel Hamnes, som på sin blogg fredag langet ut med kraftige skjellsord mot modellen.

«Dere kan samenligne Victoria med ei høne som skal kappes av hue! gled dere til det sykeste, DUMESTE, beste innlegget jeg noen sinne har hatt på min blogg. Sannheten om FITTE Victoria norrman kommer i morgen. Håper noen advarer henne om dette! For Victoria burde seriøst ikke snakke etter mitt innlegg i morgen! », skriver Hamnes.

Victoria sier hun ikke har noen anelse om hvorfor Daniel Hamnes går så hardt ut mot henne på bloggen sin.

- Det har ikke skjedd noe mellom oss, som skulle tilsi dette. Men kanskje gjør han det for å holde seg i rampelyset, og å surfe på en sympatibølge. Jeg traff ham sist gang for en uke siden, og da ga vi hverandre en klem, sier hun til Seher.no.


Seher.no har ikke lyktes å få Daniel Hamnes i tale fredag.


- Tar meg ikke nær av dette

Victoria hevder hun ikke har latt seg såre av de tøffe personangrepene.

- Jeg tar meg ikke nær av dette, og har ikke grått noen tårer. De andre deltakerne som kritiserer meg må gjerne slenge dritt, men jeg vil ikke være med på den leken. Jeg tror det kun slår tilbake på dem selv. Folk må huske at «Paradise» er et spill, og dette er virkeligheten.

Den siste uken har hun bevisst unngått henvendelser fra media.  Men til tross for kritikk fra Paradise-kollegene og hatske bloggere, sier Victoria til Seher.no at hun ikke har blitt skremt fra å vise seg på gaten.

- Når jeg møter folk ute, er de bare hyggelige. Mange spør om en autograf eller bilde. I tillegg har jeg fått god støtte fra familien min. Episoden da Karoline røk ut var det tøffeste å se igjen, men jeg kan ikke tenke på det for alltid. For min del er «Paradise Hotel» noe jeg har lagt bak meg, nå vil jeg bare leve livet mitt, sier hun.

I tillegg til å jobbe som modell, håper Victoria nå på å slå igjennom som artist, i samarbeid med blant annet Paradise-kollegene Helfner Augusto, Torbjørn Stafford Barth og Carl Petter Eliassen.

- Vi har et bra prosjekt på gang, og jeg gleder meg til å høre det ferdige resultatet, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ante ikke at hun var så falsk