- Jeg har ikke gjort noe ulovlig

Carolas eksmann Runar Sörgaard med harde anklager mot seg.

SKYLDER PENGER: Runar Sörgaard (44) anklages for bokføringsbrudd. Foto: Stella Pictures
SKYLDER PENGER: Runar Sörgaard (44) anklages for bokføringsbrudd. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Runar Sörgaard (44) anklages for bokføringsbrudd, og kreves nå for flere beløp.
 
Skyldkravene hoper seg opp for Carolas eksmann, som stevnes for alt fra 298.375 svenske kroner fra et byggforetak til en ubetalt faktura på noen tusenlapper hos firmaet Bilia, skriver Expressen.

En faktura på 2170 kroner hos Bilia for reparasjon av et vindu, gikk til inkasso.

«Jeg bestrider dette i sin helhet, da det er feilaktig», skrev Runar Sörgaard i en klage, men dette hjalp ikke. Näcka tingrett dømte den nybakte faren til å ersatte Bilia for reparasjonen, betale inkassokravet, purregebyr og rettsomkostninger.

Sörgaard skal i tillegg ha levert inn to årsrapporter for sitt regnskap for sent, og ett ble ikke levert inn i det hele tatt. Nå anklages han i Näcka tingrett, mistenkt på bokføringsbrudd.

- Jeg har ikke gjort noe ulovlig. Jeg er ikke urolig. Dette får min advokat ta seg av, sa Runar Sörgaard til Aftonbladet for en tid tilbake.

I januar ble Sörgaard også stevnet for en ubetalt jobb av et byggmester-firma fra Uppsalla i Näcka tingrett.

Ifølge dokumentene har Carolas eksmann kjøpt vinduer til sitt hus i Näcka for over 200.000 kroner, fått bygget en veranda og et rekkverk med utført malingsarbeid - uten å betale for seg.

Sörgaard mener selv at dette ikke stemmer, men byggmesteren sier at 44-åringen snakker usant.

- Drittsnakk. Jeg kan bevise alt, vinduene jeg har levert og byggejobben som har blitt utført, sier byggmesteren til Expressen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Gratulerte sønnen med ny bror 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer