- Jeg har ikke gjort noe med puppene

Petter Pilgaards kjæreste, Mari Haugersveen, kaster klærne på trykk.

KASTER KLÆRNE: Petter Pilgaards kjæreste, stylisten Mari Haugersveen poserer lettkledd i den nye utgaven av herrebladet FHM. Foto: Erik Faukland / FHM
KASTER KLÆRNE: Petter Pilgaards kjæreste, stylisten Mari Haugersveen poserer lettkledd i den nye utgaven av herrebladet FHM. Foto: Erik Faukland / FHM Vis mer
SEHER.NO: Etter at hun møtte og senere ble sammen med «Paradise Hotel»-vinner Petter Pilgaard (30), har stylisten Mari Haugersveen (28) fått mye oppmerksomhet blant annet gjennom realityserien «Petter elsker Mari».

Nå debuterer -åringen også som lettkledd forsidepike i herrebladet FHM (ekstern lenke). Men i motsetning til mange av modellene hun har stylet til lignende foto-seanser, avslører hun at hun ikke har brukt kirurgisk hjelp på brystene.

- Jeg har ikke gjort noe med dem, da. Hadde det vært et stort problem for meg, så hadde jeg tatt en operasjon.

- Jeg har riktignok vurdert å fikse på dem, men det er vel ikke så viktig at jeg har fått meg til å gjøre det. Men synes det er pent med store pupper. Så lenge de ser naturlige ut vel å merke, sier hun til FHM.

Mari sier også at Petter Pilgaard er en ekte tøffelhelt på hjemmebane, noe den tidligere Paradise-vinneren bekreftet da Seher.no traff ham i Bergen i mai.

- Du ser at damene styrer livet mitt, sånn er det, sa han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble filmet mens hun slo Petter Pilgaard