RADMAGER: Lindsay Lohan har mistet de kvinnelige formene hun hadde i sommer og er nok en gang blitt radmager.
RADMAGER: Lindsay Lohan har mistet de kvinnelige formene hun hadde i sommer og er nok en gang blitt radmager.Vis mer

- Jeg har ikke gjort det bevisst

Lindsay Lohan hevder stress og lite søvn har gjort henne tynn.

SEHER.NO: Superstjernen Lindsay Lohan (22) har vakt oppsikt med sin svært magre kropp den siste tiden.

Skuespillerinnen, som i sommer viste frem sin flotte og frodige figur, har gått dramatisk ned i vekt siden i fjor, og under New York Fashion week denne uken, var det en enda tynnere Lindsay som dukket opp.

Under et intervju med Us Magazine innrømmer "Mean Girls"-stjernen at hun har gått ned i vekt, men hevder at hun "ikke har gjort det bevisst".

Ifølge skuespillerinnen spiser hun også minst like mye som før.

- Jeg spiser. Jeg tok en Big Mac fra McDonalds senest i går. Jeg spiser like mye som jeg alltid har gjort, sier hun.

Lindsay tror imidlertid det er mye arbeid, stress og lite søvn som er grunnen til at hun har gått ned i vekt. Og selv om hun nå nok en gang får kritikk for å være et usunt forbilde, bryr hun seg fint lite.

- De har allerede sagt alt de kan om meg. Jeg har egentlig aldri brydd meg. Jeg er den jeg er og folk får si hva de vil. Jeg kommer fortsatt til å være den jeg er, sier hun, og legger til:

- Det er viktig for folk i Hollywood. Jeg er ikke perfekt, ingen er perfekte. Hvis en forsøker å være perfekt ender en nok opp med å bli gal. Man må akseptere en selv for den en er, og det er det jeg har gjort. Jeg er lykkelig.

Lindsay er likevel langt fra den eneste Hollywoodstjernen som har skapt bekymring den siste tiden. Tom Cruise' vakre kone Katie Holmes (30) har gått dramatisk ned i vekt det siste året, og tidligere "O.C"-stjerne Mischa Barton (23) har halvert sin vekt på kun seks måneder.

Eksperter fryter nå at disse syltynne skuespillerinnene nok en gang skal skape slankehysteri blant unge fans...

Hva mener du? Stem til høyre!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun ødelegger Lindsays liv!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.