Adrian Sellevoll fra «Ex on the Beach»:

- Jeg har ikke gitt henne et blikk engang

Enkelte deltakere holdt seg langt unna hverandre under kveldens avslutningsfest.

EKSER: «Ex on the Beach»-deltager Adrian Sellevoll ofret ikke et blikk på eksen Melina Johnsen på avslutningsfesten til skandale-programmet. Video: Ørjan Ryland Vis mer
Publisert

Onsdag kveld var det duket for avslutningsfest for serien som de siste månedene har sørget for alt fra romanser og fyllekalas til krangler og sex-skandaler, «Ex on the Beach».

Til stede på festen var alle deltakerne fra årets sesong, blant andre bergenseren Adrian Sellevoll, som var med i serien helt fra starten av.

- Jeg er glad for å være her. Glasset er fullt, og det er jo god stemning. Så det liker vi, sier han til Se og Hør.

Adrian ser frem til å se seriens siste episode, der høydepunktene fra sesongen samles i ett og samme program. Han er samtidig takknemlig for hvordan han er blitt fremstilt på tv, og fastslår at han har oppført seg pent.

PÅ FEST: Adrian Sellevoll var onsdag kveld å finne på utestedet Lawo i Oslo, der realityprogrammet «Ex on the Beach» hadde avslutningsfest. Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet
PÅ FEST: Adrian Sellevoll var onsdag kveld å finne på utestedet Lawo i Oslo, der realityprogrammet «Ex on the Beach» hadde avslutningsfest. Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Det blir koselig. Vi får et innblikk i hva vi har vært med på, og vi får se både det som var bra og det som var dårlig. Men jeg har vært jovial, og jeg har ikke vært en idiot, så jeg kommer godt ut av det - noe jeg er glad for, sier han.

Det at alle deltakerne fra årets sesong er til stede på festen, innebærer at Adrians ekskjæreste, meddeltaker Melina Johnsen, er å finne et sted i lokalet. Det bryr han seg fint lite om - da han har valgt å unngå henne.

- Å ha henne travende rundt her har ingenting å si for meg. Jeg har ikke gitt henne et blikk engang. Det er ikke snakk om en prat engang. Jeg blokker det helt ut, jeg orker ikke, forteller han.

  • Se video øverst i saken!

En gjenforening er helt utelukket fra bergenserens side, da han velger å fokusere på de han ønsker å omgås.

- Når noen som har betydd noe ikke betyr noe lenger, så har ikke den som ikke betydde noe for meg før så mye å si, når jeg har de som betyr noe rundt meg, sier Adrian, tydelig fornøyd med sitt eget resonnement.

Saken fortsetter under.

Satser på musikk

I tiden fremover satser Adrian på musikk, noe han har drevet med i drøye fire år. Han kan fortelle at han har en ny singel på vei, med et dypt budskap.

- Det er veldig mange som kommer til å tro at sangen handler om Melina, men det gjør den ikke. Den er til en eks fra Tromsø, som jeg var med rett før «Ex on the Beach», sier han før han legger til:

- Det er tre setninger i sangen som er til Melina, men de er ikke så positive, da, sier han med et glimt i øyet, og legger til at låten antakelig slippes innen en uke.

Gjør som ekskjæresten

Nå som Adrian trer inn i musikkbransjen, følger han i ekskjærestens fotspor. I sommer ga nemlig Melina ut en låt.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch! Bare hør her, kunne hun melde i en av de aller første episodene.

Utsagnet gikk sin seiersgang på nettet i ettertid i form av videoer i sosiale medier og anmeldelser, og ble også et uttrykk mange bruker i tullete sammenhenger. I sommer ble det altså til en låt, sunget av hovedpersonen selv.

Det var meddeltaker Marielle Kvernaas Efford som fikk utsagnet ropt etter seg, og på kveldens fest kunne de to fortelle at det ikke er dårlig stemning mellom dem i dag.

Marielle kunne samtidig fortelle hva hun synes om låten.

- Jeg hører på den, og jeg har den i listen min, men selve budskapet er jeg ikke så fan av. Men den er fengende, jeg må si det, sa hun, til jubel fra Melina.

LES OGSÅ: Røyket marihuana som 13-åring

EX ON THE BEACH: Marielle om Melinas skandale-låt på avslutningsfesten til «Ex on the beach» på Lawo i Oslo . Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer