Adrian Sellevoll fra «Ex on the Beach»:

- Jeg har ikke gitt henne et blikk engang

Enkelte deltakere holdt seg langt unna hverandre under kveldens avslutningsfest.

EKSER: «Ex on the Beach»-deltager Adrian Sellevoll ofret ikke et blikk på eksen Melina Johnsen på avslutningsfesten til skandale-programmet. Video: Ørjan Ryland Vis mer
Publisert

Onsdag kveld var det duket for avslutningsfest for serien som de siste månedene har sørget for alt fra romanser og fyllekalas til krangler og sex-skandaler, «Ex on the Beach».

Til stede på festen var alle deltakerne fra årets sesong, blant andre bergenseren Adrian Sellevoll, som var med i serien helt fra starten av.

- Jeg er glad for å være her. Glasset er fullt, og det er jo god stemning. Så det liker vi, sier han til Se og Hør.

Adrian ser frem til å se seriens siste episode, der høydepunktene fra sesongen samles i ett og samme program. Han er samtidig takknemlig for hvordan han er blitt fremstilt på tv, og fastslår at han har oppført seg pent.

- Det blir koselig. Vi får et innblikk i hva vi har vært med på, og vi får se både det som var bra og det som var dårlig. Men jeg har vært jovial, og jeg har ikke vært en idiot, så jeg kommer godt ut av det - noe jeg er glad for, sier han.

Det at alle deltakerne fra årets sesong er til stede på festen, innebærer at Adrians ekskjæreste, meddeltaker Melina Johnsen, er å finne et sted i lokalet. Det bryr han seg fint lite om - da han har valgt å unngå henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer