- Jeg har ikke gått ned i vekt

Miranda Kerr slår tilbake mot vektkritikken.

SKYLDER PÅ POSERINGEN: Ifølge Miranda Kerr var de poseringene som fikk henne til å se tynnere enn vanlig ut bakfra.
SKYLDER PÅ POSERINGEN: Ifølge Miranda Kerr var de poseringene som fikk henne til å se tynnere enn vanlig ut bakfra. Vis mer
SEHER.NO: "Sjokkerende tynn", "alt for tynn" og "knapt gjenkjennelig" var blant ordene som gikk igjen etter at supermodellen Miranda Kerr (26) gjorde en fotoshoot for magasinet Grazia i Sydney forrige uke.

Nå slår "Victoria's Secret"-modellen tilbake mot vektkritikken.

- De overdrevne poseringene for shooten fikk meg til å se tynnere ut enn normalt bakfra, jeg veier akkurat det samme som jeg har gjort de siste tre årene, sa hun til Grazia.

- Jeg er bevisst på ikke bare å opprettholde men også på å promotere en sunn livsstil og jeg hadde ikke vært i stand til å holde ut den hektiske modellhverdagen om jeg ikke var hundre prosent knyttet til å skaffe kroppen maten, vitaminene og mineralene den trenger.

Også hennes stylist for Sydney-shooten, Mark Vassallo, støtter 26-åringens påstander.

- Hun er like sunn som alltid. Toppmodeller er en spesiell rase. De har lange bein og er veldig smale gjennom kroppen - det lar klærne henge vakkert. Miranda har null problemer med kroppen sin, sier han ifølge Daily Mail.

Miranda er klar til å publisere sin bok om mat og næring senere dette året. Selv følger hun en diett basert på sin egen blodtype for å holde seg i form.

- Det virker for meg. Egentlig er jeg vegetarianer, men jeg spiser små mengder fisk og kylling - og en veldig sjelden gang tar jeg meg en biff. Jeg er også veldig tilpasningsdyktig. Hvis noen lager mat til meg sier jeg ikke: "Å nei, det spiser jeg ikke". Jeg mener man ikke bør være så streng mot seg selv - livet handler oim å ha det gøy og kose seg.

Samtidig jobber hun med lanseringen av sin egen hudpleieserie Kora. I den anledning stilte hun opp splitter naken til et reklamebilde.

- Det handler om naturlig skjønnhet, sa Victoria's Secret-modellen Miranda selv til Seher.no.

Modelljobben, bok- og hudpleielanseringene sett under ett: Timeplanen til Miranda er åpenbart fylt opp.

- Jeg jobber seks dager i uka, 15 timer daglig - og det er ingen spøk. Jeg er generelt i to forskjellige land i uka. Og hvem som helst annen person som hadde hatt min timeplan ville sannsynligvis ha falt sammen. For å være helt ærlig er det utrolig intenst, sier hun ifølge Daily Mail.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hun er altfor tynn