- Jeg har ikke funnet noe sted å bo

Charlotte Thorstvedt selger leiligheten, men vet ikke hvor hun flytter inn.

TIL SALGS: Charlotte Thorstvedt selger sin koselige leilighet på Grønland. Prisantydningen på den 64 kvadratmeter store leiligheten er 1 990 000 kroner. Foto: Foto: Alejandro Villanueva / Invisio
TIL SALGS: Charlotte Thorstvedt selger sin koselige leilighet på Grønland. Prisantydningen på den 64 kvadratmeter store leiligheten er 1 990 000 kroner. Foto: Foto: Alejandro Villanueva / Invisio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modellen, TV-fjeset og DJen Charlotte Thorstvedt (24) flytter snart til London, og dermed har hun bestemt seg for å selge leiligheten sin på Grønland i Oslo.

- Jeg er veldig glad i leiligheten, og har aldri følt meg så hjemme noe annet sted. Det er veldig koselig der, så det er med tungt hjerte jeg selger den, innrømmer hun til Seher.no.


Thorstvedt, som har bodd i leiligheten i to år sammen med en venninne, har lagt ut leiligheten på Finn.no, og omtaler også leilighetssalget på bloggen sin.

I august-september flytter hun til London for å ta en mastergrad i sosialantropologi på prestisjefulle London School of Economics and Political Science. Men til Seher.no innrømmer 24-åringen at hun fremdeles ikke har funnet et sted å bo i storbyen.

- Foreløpig har jeg ikke funnet meg et sted å bo i London, men jeg jobber med saken. Jeg flytter ikke før månedsskiftet august-september, så det gjelder å ha litt is i magen.

Thorstvedt har hatt stor sukess i Norge, men gleder seg til å utforske tilværelsen i London.

- I London har jeg mange venner, og jeg har bodd der frem til jeg var åtte år gammel, så det gleder jeg meg veldig til. Jeg kjenner byen godt, og har vært på besøk der flere ganger årlig, så det blir bra.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Festet til klokken ti om morgenen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer