Jordyn Woods:

- Jeg har ikke fortjent dette

Åpner opp om tiden etter utroskapsskandalen.

ÅPNER OPP: I en paneldiskusjon under en festival i Nigeria, fortalte Jordyn Woods om hvordan tiden etter skandalen med Tristan Thompson har vært. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix
ÅPNER OPP: I en paneldiskusjon under en festival i Nigeria, fortalte Jordyn Woods om hvordan tiden etter skandalen med Tristan Thompson har vært. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kysset mellom Khloé Kardashian (34) sin daværende kjæreste, Tristan Thompson (28) og Jordyn Woods (21), har de siste månedene mildt sagt preget kjendis- og underholdningsnyhetene.

I etterkant av skandalen innrømmet Jordyn selv å ha kysset Tristan i TV-programmet «Red Table Talk», men siden har hun i liten grad uttalt seg både om episoden og hvordan det har påvirket henne.

Under en Homecoming-festival i Nigeria, hvor Jordyn og moren Elizabeth Woods tilbrakte påsken, åpnet hun for første gang opp om tiden etter skandalen.

At det har vært en tøff tid, la hun ikke skjul på og fortalte blant annet at situasjonen har gått kraftig ut over hele familien. Hun sa også at hun har følt seg mobbet som følge av skandalen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

MED MOREN: Skandalen med Tristan Thompson skal ha fått konsekvenser for hele familien, fortale Jordyn Woods under panelsamtalen. Her er hun med moren Elizabeth Woods tidligere denne måneden. Foto: Splash news/ NTB Scanpix
MED MOREN: Skandalen med Tristan Thompson skal ha fått konsekvenser for hele familien, fortale Jordyn Woods under panelsamtalen. Her er hun med moren Elizabeth Woods tidligere denne måneden. Foto: Splash news/ NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har ikke fortjent dette

Den var under en panelsamtale at Jordyn åpnet opp om skandalen, ifølge Contact Music.

- De første dagene var definitivt de verste. Jeg kunne ikke spise, jeg spiste ikke på dagevis. Jeg klarte ikke engang å se på telefonen min. Jeg prøvde bare å sove og håpte at jeg ville våkne opp og at dette ikke var sant.

I intervjuet hevdet hun at både hun og familien hennes har vært utsatt for hets og trusler siden skandalen var et faktum. Jordyns 12 år gamle lillesøster skal ikke ha kunne gå på skolen på grunn av all hetsen, broren har måtte være hjemme fra jobb og moren har ikke engang kunne gå i butikken.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Jeg gjorde kanskje noe galt, men uansett hva jeg gjorde så synes jeg ikke at jeg har fortjent dette. Det er bare ikke rettferdig. Dersom jeg var en skjør person så ville jeg endt opp med å skade meg selv. Det er til og med vanskelig å si dette, fortalte hun.

Se dette innlegget på Instagram

💚💚💚

Et innlegg delt av HEIR JORDYN (@jordynwoods)

Tidligere har Woods også avslørt at hun har mottatt dødstrusler. Men selv om familien er i sikkerhet, kan de ikke forlate huset, skriver Contact Music.

Skuffet over støtten

I intervjuet uttrykte 21-åringen også skuffelse over støtten rundt seg.

- Det rare er at det forsvaret jeg trodde skulle være rundt meg, ikke finnes, sa hun.

Uttalelsen er imidlertid stikk i strid med uttalelsen hun ga nettstedet TMZ da hun ankom flyplassen i Los Angeles i forrige uke.

Etter å ha signert autografer og stilt opp på bilder med fansen svarte hun følgende på spørsmål om hva familien Smiths støtte har betydd for henne den siste tiden:

- Helt ærlig, hele verdens støtte har vært fantastisk.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

- Vi er glade i deg, Kylie

Jordyn er for mange best kjent for å være Kylie Jenners (21) aller beste venninne og en kjær familievenn av Kardashian/Jenner-klanen, men vennskapet fikk en alvorlig knekk som følge av utroskapen.

Jordyn, som bodde sammen med Kylie, har blant annet flyttet ut av bestevenninnens hjem. Siden den gang har kilder har uttalt at Kylie tar seg tid til å finne ut hva hun vil med venninnen fremover, og i mars dukket det opp nye detaljer i saken, som tilsier at de faktisk forsøker å reparere båndet de engang hadde.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

VAR BESTEVENNER: Jorsyn og Kylie har lenge vært bestevenner, men den svært offentlige utroskapsskandalen har gitt vennskapet en knekk. Her er de sammen under New York Fasion Week høsten 2016. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix
VAR BESTEVENNER: Jorsyn og Kylie har lenge vært bestevenner, men den svært offentlige utroskapsskandalen har gitt vennskapet en knekk. Her er de sammen under New York Fasion Week høsten 2016. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer

- Vennskapet deres er ikke helt over. Selv om hun ikke lenger bor hos Kylie, har Jordyn fortsatt masse ting der. Hun og Kylie sosialiserer ikke akkurat nå, men de har kontakt med hverandre. De tekster, hevdet en kilde med tilknytning til situasjonen overfor People.

Det ble også hevdet at Kylie og Jordyn hadde et kleint møte under årets Coachella-festival.

Da TMZ møtte Jordyn på flyplassen i forrige uke, benyttet de også muligheten til å spørre om Jordyn om vennskapet med Kylie.

- Er du villig til å prøve å skvære opp med Kylie? spurteTMZs fotograf henne.

Først unngikk Woods spørsmålet og konsentrerte seg om fansen, men så sa hun plutselig:

- Jeg har kjærlighet for alle.

- Er du glad i Kylie? presset TMZ videre.

- Alltid, hevdet hun.

På spørsmål om hun tror at vennskapet kan reddes i fremtiden forholdt hun seg derimot taus.

- Har du noe du vil si til Kylie, Jordyn?

- Vi er glade i deg, Kylie, svarte moren hennes til kameraet.

LES OGSÅ: - Full krangel om datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer