AVVISER ALLE PÅSTANDER OM DYTTING: Mel Gibson sier via sin talsmann at han ikke har dyttet den kvinnelige fotografen Kristi Miller i Sydney, slik hun påstår. Foto: INFPhoto.com
AVVISER ALLE PÅSTANDER OM DYTTING: Mel Gibson sier via sin talsmann at han ikke har dyttet den kvinnelige fotografen Kristi Miller i Sydney, slik hun påstår. Foto: INFPhoto.comVis mer

- Jeg har ikke dyttet den kvinnen

Mel Gibson avviser påstandene fra kvinnelig fotograf.

SEOGHØR.NO: Mel Gibson raser mot den kvinnelige fotografen Kristi Miller, etter at hun mandag beskyldte ham for å ha dyttet henne og skjelt henne ut.

Da den kvinnelige reporteren for den australske avisen Daily Telegraph fotograferte stjernen og hans unge kjæreste, Rosalind Ross (24), skal det ifølge henne ha klikket totalt for Gibson.

Episoden skal ha skjedd i forbindelse med visningen av filmen «Far from men» under en israelsk filmfestival i Sydney.

-  Jeg trodde han skulle slå meg i ansiktet. Han spyttet meg i ansiktet i det han hylte til meg. Han kalte meg en hund, sa jeg ikke var et menneske, og at jeg ville komme til helvete. Han bannet og kalte meg en «cunt» (nedsettende ord om kvinners underliv, red. anm.). Det hele skjedde uten stans, han pustet ikke en gang, sier hun.

Nå avviser Gibson via sin talsmann, Alan Nierob, at han har gjort noe galt.

POPULÆR: Mel Gibson er blant annet kjent for sin rolle som politimann i «Dødelig Våpen»-filmene. Her er han i en scene med Joe Pesci og Danny Glover.
POPULÆR: Mel Gibson er blant annet kjent for sin rolle som politimann i «Dødelig Våpen»-filmene. Her er han i en scene med Joe Pesci og Danny Glover. Vis mer

- Historien er ren diktning, sier talsmannen til den australske avisen The Guardian.

- Mr. Gibson og hans kjæreste ble trakassert av denne fotografen. Hun nektet å stoppe, selv om hun flere ganger ble bedt om det. Det var aldri noen fysisk kontakt mellom henne og Mr. Gibson.

Mel Gibson er for tiden i Australia for å starte arbeidet på «Hacksaw Ridge», hans femte film som regissør.

LES OGSÅ: - Mel Gibson angrep fotograf

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.