John Mayer:

- Jeg har ikke den beste historikken med å date kjendiskvinner

John Mayer mener at de fleste kvinner i Hollywood velger å holde seg unna ham.

DÅRLIG RYKTE: Artist John Mayer har datet en lang rekke kjendiskvinner i Hollywood. Ifølge ham selv holder imidlertid de fleste seg unna ham. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG RYKTE: Artist John Mayer har datet en lang rekke kjendiskvinner i Hollywood. Ifølge ham selv holder imidlertid de fleste seg unna ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rockestjernen John Mayer (40) har i mange år vært kjent som en storsjarmør, og han har de siste årene datet en rekke av Hollywoods største kjendiser.

Fra 2006 til 2007 datet han popsanger og skuespiller Jessica Simpson (37), etter at blondinen hadde skilt seg fra sin første ektemann Nick Lachey (44).

Ett år etter bruddet med Jessica, begynte 40-åringen å date «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (49). Duoen holdt sammen i omtrent ett år, og etter bruddet har de ikke holdt kontakten.

Nylig har 40-åringen også datet popstjernene Taylor Swift (28) og Katy Perry (33).

- Veldig interessant

I et intervju under det amerikanske TV-programmet «Watch What Happens Live» med talkshow-verten Andy Cohen (50), var det nettopp dette som ble kveldens store tema.

Sistnevnte er nemlig nær venn av skuespiller Jennifer Lawrence (27), og Mayer brukte blant annet henne som eksempel på kvinner som holder seg langt unna ham.

- Du har nok en del venner som ikke vil ha noe med meg å gjøre. Jeg finner det veldig interessant. Du er jo venn med Jennifer Lawrence, som ikke vil ha noe med meg å gjøre, uttalte rockestjernen, ifølge Contact Music.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer