LEGGER OPP?: «Dansefeber»-stjernen Adil Khan vurderer å legge opp som profesjonell danser, etter å ha pådratt seg en rekke skader de siste årene. For tiden holder han på med innspillingen av NRKs nye dramaserie «Taxi».  Foto: Anders Myhren/Seher.no
LEGGER OPP?: «Dansefeber»-stjernen Adil Khan vurderer å legge opp som profesjonell danser, etter å ha pådratt seg en rekke skader de siste årene. For tiden holder han på med innspillingen av NRKs nye dramaserie «Taxi». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg har ikke danset på ett år!

Nå vurderer «Dansefeber»-stjernen å legge opp. Se video!

Se videointervju med Adil nederst i saken! 

SEHER.NO:  Det har gått fire år siden Adil Khan (27), eller Adil Thathaal, som han opprinnelig ble kjent som, vant norske «Dansefeber» og ble rikskjendis over natten.

Siden den gang har breakdanseren hatt stor suksess som danser, både i inn og utland. I tillegg har han rukket å ha flere store roller i både teaterstykker, samt danseoppsetninger her hjemme.

Blant annet har han spilt  i musikalen «West Side Story», «Nøtteknekkeren», «@lice», samt Rudyard Kiplings «Jungelboken» og «Spring Awakening».

Nå ser det imidlertid ut til at dansens dager er talte for 27-åringen.
 
Da Seher.no møtte ham i forbindelse med innspillingen av Ulrik Imtiaz Rolfsens nye dramaserie «Taxi», som skal sendes på NRK til vinteren, kunne Adil nemlig avsløre at han vurderer å legge opp som profesjonell danser.

Årsaken er at 27-åringen har pådratt seg en rekke skader opp gjennom årene. Derfor har han heller ikke danset på over ett år.

- Dette har jeg ikke sagt til noen, men jeg har ikke danset på ett år nå. Så jeg begynner seriøst å vurdere å pensjonere meg. Jeg er tynn og høy, og har ikke den typiske kroppen som breakere har, så det har gått hardt utover kroppen. Jeg har operert begge knærne for minisk. Hovedsakelig var dette på grunn av «Jungelboken» hvor jeg spilte Mowgli. Det kjøret jeg hadde der var helt fra helvete. Jeg elsket forestillingen. Det var det beste jeg har vært med på. Men det fysiske kjøret har tatt knekken på meg. Jeg har mista gnisten, sier han til Seher.no.

Selv om dansen kan være historie for unggutten, er han veldig fornøyd med det han har fått til i løpet av karrieren. Og 27-åringen håper nå at han kan få uttrykt seg på andre måter, som gjennom skuespill. 

- Formidling av følelser, det er det dans er for meg, og det får jeg gjøre nå på en helt annen måte. Så jeg er fornøyd med det, med meg selv. Jeg har oppnådd ting med dansen som jeg aldri hadde drømt om å få til en gang, forteller han.
 
Khan tror imidlertid ikke danse-stempelet er noe som vil forlate han med det første.

- Nei, jeg tror nok jeg kommer til å bli stempla som «danse-Adil» resten av livet, humrer han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Etter dette har vi ingen hemninger


Se videointervju med Adil nedenfor:[obj:media:8758]