- Jeg har ikke brukt Photoshop på Instagram-bilder

Miranda Kerr får kritikk for å ha lagt ut manipulert bilde på det sosiale nettstedet.

SUPERMODELL: Australske Miranda Kerr er vant til å posere foran kamera, og er en ivrig bruker av den sosiale bildedelingstjeneste Instagram. Nylig la hun ut et bilde av seg selv og to modellkolleger - hvor hun tydelig var retursjert. Kerr har slettet bildet, og hevder at hun brukte et hun fant på internett - uten å være klar over at det var redigert i Photoshop. Her fra en kampanje for smykkemerket Swarovski. Foto: Stella Pictures
SUPERMODELL: Australske Miranda Kerr er vant til å posere foran kamera, og er en ivrig bruker av den sosiale bildedelingstjeneste Instagram. Nylig la hun ut et bilde av seg selv og to modellkolleger - hvor hun tydelig var retursjert. Kerr har slettet bildet, og hevder at hun brukte et hun fant på internett - uten å være klar over at det var redigert i Photoshop. Her fra en kampanje for smykkemerket Swarovski. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken la den australske skjønnheten Miranda Kerr (30) ut et bilde av seg selv om Victoria's Secret-kollegene Doutzen Kroes (28) og Alessandra Ambrosio (32) på bildedelingstjenesten Instagram.

Problemet var bare at Mirandas kropp var tydelig manipulert i Photoshop, og den allerede så slanke supermodellen hadde fått en unormalt smal midje.

30-åringen beklager nå at hun la ut bildet hun hadde funnet på internett, og hevder at hun ikke var klar over at bildet var manipulert:

«Hei folkens! Her er det originale VS-bildet. Jeg tok et skjermdump fra internett, og visste ikke at det var redigert i Photoshop. Jeg hadde bare gode intensjoner. Beklager misforståelsene - og gratulerer til jentene for et fabelaktig show!», skrev hun til bildet hun la ut på nytt.

BRUDD: I høst ble det kjent at Miranda Kerr og Orlando Bloom skal skilles - men til tross for samlivsbrudd er paret fremdeles gode venner. Her fra da de tok med sønnen Flynn (2) på Trick or Treat i forbindelse med Halloween i slutten av oktober - etter bruddet var et faktum. Foto: Stella Pictures
BRUDD: I høst ble det kjent at Miranda Kerr og Orlando Bloom skal skilles - men til tross for samlivsbrudd er paret fremdeles gode venner. Her fra da de tok med sønnen Flynn (2) på Trick or Treat i forbindelse med Halloween i slutten av oktober - etter bruddet var et faktum. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den vakre 30-åringen har gjort stor karriere som modell verden over - og har i tillegg til å ha vært en av englene i Victoria's Secret-staben, har hun blant annet også vært den spanske motekjeden Mangos ansikt utad.

Tidligere i høst kom sjokknyheten om at Miranda Kerr og ektemannen Orlando Bloom (36) skilles etter tre år som mann og kone.

Men til tross for brudd har de to, som er foreldre til lille Flynn (2), bestemt seg for å beholde vennskapet - og allerede dagen etter at de hadde offentliggjort bruddet gikk kjendisparet arm i arm, med sønnen, rundt i New Yorks gater.

- Selv om dette er slutten på ekteskapet, elsker, respekterer og støtter vi hverandre som familie og som foreldrene til Flynn, har de to uttalt i en felles pressemelding.

LES OGSÅ: Er Miranda og Flynn tidenes hippeste mor-og-sønn-duo?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer