- Jeg har ikke blitt skremt

Rachel Nordtømme trekker på skuldrene av nett-hetsen.

FÅR KRITIKK: Tilbakemeldingene på Rachel Nordtømmes blogg har variert fra skryt og ros til grov hets etter at hun stilte opp i en reklamefilm for daglivarekjeden Coop Prix. Selv trekke hun på skulderene av hetsen. Foto: Coop Prix
FÅR KRITIKK: Tilbakemeldingene på Rachel Nordtømmes blogg har variert fra skryt og ros til grov hets etter at hun stilte opp i en reklamefilm for daglivarekjeden Coop Prix. Selv trekke hun på skulderene av hetsen. Foto: Coop Prix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Skal vi danse»-deltageren og friidrettsutøveren Rachel Nordtømme har fått mye oppmerksomhet etter at hun stilte opp i en reklame for dagligvarekjeden Coop Prix, men ikke alle tilbakemeldingene har vært positive.

«Lær deg å si nei, og grav dypt etter stoltheten din, fordi dette her er bare flaut», er en av de mange negative kommentarene som har blitt lagt igjen på hennes blogg, ifølge «God Kveld Norge».

Til Seher.no innrømmer Nordtømme at hun får med seg kommentarene som blir skrevet inn på hennes populære blogg, men Steinkjer angrer ikke på at hun sa ja til å følge i «Skal vi danse»-kollega Anna Ankas reklame-fotspor.

- Jeg får med meg det som blir skrevet på bloggen, men jeg blir ikke såret av det. Når man har en slik blogg, så stiller man seg jo åpen for både positive og negative kommentarer.

- Reklamefilmen er jo laget med humor, og jeg angrer ikke på at jeg ble med i den. Jeg har ikke blitt skremt av kritikken og ville gjort det igjen, sier Nordtømme .

Etter å ha gjort et comeback på TV 2-parketten under åpningen av finaleprogrammet lørdag, satser Nordtømme nå alt på friidrettskarrieren, etter at hun tidligere i år ble satt tilbake, da hun brakk armen.

Men trønderjenta - som tidligere i år flyttet fra Steinkjer til Oslo - har ingen planer om å flytte tilbake til hjembyen med det første.

- Nå skal jeg gi alt på banen, målet er å komme tilbake til toppformen så fort som mulig. Men jeg blir værende i Oslo. Jeg trives her, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Rachels nesten prikk like søster

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer